召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
好後悔買左16gb

64gb 都好抵 我上台

16gb 有咩可能夠用
幾時會出se2
依家邊度出se抵
好後悔買左16gb

16gb 有咩可能夠用

我夠用呀,仲有在5gb剩
好後悔買左16gb

16gb 有咩可能夠用

你個名
好後悔買左16gb

16gb 有咩可能夠用

我都夠
平時會放相落電腦,同鏟app
但有時都會唔夠位,佢幫我鏟歌
overall唔係太唔方便
我用緊se 成日聽電話無聲
Whatsapp錄音比人又無聲

係咪成日跌機呀?

跌都未跌過
超鐘意依家部SE
我本身又唔係點玩d app game呀又唔會用電話聽歌etc 剩係用黎msg同上高登
SE價錢又扺size又岩手形 真係perfect池
超鐘意依家部SE
我本身又唔係點玩d app game呀又唔會用電話聽歌etc 剩係用黎msg同上連登

好後悔買左16gb

16gb 有咩可能夠用

有次旅行拍片分幾鐘就滿晒位 於是從此唔再買16gb smartphone
超鐘意依家部SE
我本身又唔係點玩d app game呀又唔會用電話聽歌etc 剩係用黎msg同上高登

G3轉SE 好用
SE你地用咩moon貼
16gb想買mophie個space pack
btw ios10個wifi垃撚圾
SE你地用咩moon貼

用 belkin 嗰隻彈性玻璃貼,好貴,二百五十幾,但 Apple store 會用機幫你貼,個位 100% 完美,差不多覆蓋晒成個 screen,塊貼堅薄又有玻璃手感,係貴得有道理
SE你地用咩moon貼

用 belkin 嗰隻彈性玻璃貼,好貴,二百五十幾,但 Apple store 會用機幫你貼,個位 100% 完美,差不多覆蓋晒成個 screen,塊貼堅薄又有玻璃手感,係貴得有道理

淘寶閃魔
iOS9 SE 點核電都無iOS7 5S咁癲
比我想像中用得快
SE你地用咩moon貼

淘寶閃魔

閃魔手感唔錯,同裸跑差唔多
幾時出iPhone SE第二代?而家依部iPhone SE嘅Touch ID真係差到爆,手指表面濕少少、污糟少少,或者Touch ID嘅表面唔夠乾淨就會用唔到,經常要輸入密碼先至可以開機,好麻煩!
iOS9 SE 點核電都無iOS7 5S咁癲
比我想像中用得快

對我黎講 分別唔大
都係兩日一charge
幾時出iPhone SE第二代?而家依部iPhone SE嘅Touch ID真係差到爆,手指表面濕少少、污糟少少,或者Touch ID嘅表面唔夠乾淨就會用唔到,經常要輸入密碼先至可以開機,好麻煩!

我反而鍾意一代 Touch ID
二代快到睇唔到lock screen
金色好靚ar
啱啱放咗部6S,轉咗太空灰64gb

巴打6s 轉se 感覺如何
我都想轉
想用返黑色細機

巴打6s 轉se 感覺如何
我都想轉
想用返黑色細機

頭兩日打字未適應
除此之外感覺好爽
一手操控
有冇升咗ios10.2既巴絲講下用後感?
一直唔敢升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞