召喚iPhone SE巴絲

1001 回覆
175 Like 3 Dislike
啱啱升左ios10
點解lock screen個聲可以咁柒
點解啲notification可以咁阻訂
點解可以咁柒

手指放係home制, 唔駛禁, raise to wake咩都睇唔到就入左去啦
有無人放? 想收隻試下

64gb灰岩唔岩

想收部玩下,幾錢放?

Add telegram: charliebommm
有無人放? 想收隻試下

64gb灰岩唔岩

有無花同配件之類?

有無人放? 想收隻試下

64gb灰岩唔岩

想收部玩下,幾錢放?

無telegram

想收部玩下,幾錢放?

無telegram

Email: charlie_lampard@hotmail.com
有冇人用緊se 原廠官方皮case
mphone 有冇灰

用緊5S原廠皮

用緊5S原廠皮

5s原裝皮+1
手感一流但勁快殘

用緊5S原廠皮

5s原裝皮+1
手感一流但勁快殘

SE原裝皮套, 感覺麻麻地
利申: 之前用tunewear eggshell
好想要se

想收部玩下,幾錢放?

無telegram

Email: charlie_lampard@hotmail.com

已email
有冇巴打絲打升左上10.2.1?

升左,唔知點解由核動力變咗倒水咁倒,屌佢老母

你本身用緊IOS 幾多?

正想講

其實佢一路Keep住呢個樣乜都唔使改,或者最好加返5隻黑色 然後淨係Upgrade個Spec就夠 我會照奉獻

改改個外型好D,3D touch & gen 2 Touch ID

iPhone 7 銷路不似預期
SE 唔補貨好正常
費事自己人打自己人

我希望佢 2年更新一次就心滿意足

無telegram

已email

變咗交收區

用緊5S原廠皮

5s原裝皮+1
手感一流但勁快殘

SE原裝皮套, 感覺麻麻地
利申: 之前用tunewear eggshell

好易爆邊邊位

係咪心理作用咋 唔好成日睇住個電量啦

係咪心理作用咋 唔好成日睇住個電量啦

Ios 9.3.3 真係冇咁食電
舊電打柴有冇得去apple 到換電架其實

低過80% 唔使錢(保養內 不過SE一定未過保)

係咪就嚟出新機所以要洗舊貨
SE喱啲機出新一代既話舊既實會停產而唔係減價

但好似聽唔到消息話出新

正想講

其實佢一路Keep住呢個樣乜都唔使改,或者最好加返5隻黑色 然後淨係Upgrade個Spec就夠 我會照奉獻

改改個外型好D,3D touch & gen 2 Touch ID

GEN2 TOUCH IS A10 300/450MBPS中港4GLTE-A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞