又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
牙石質素都ok,同埋佢有一年保養
macbook唔係唔送香港咩?
呢部我自己覺得最靚仔
https://www.amazon.com/dp/B07RKSNCT6/?coliid=I1GAI35W5N73OD&colid=182M5YU70FVLB&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
呢部我都想買
唔係打機好似都好夠用
有冇人知喺美國hp官網買機有冇全球保?
入面仲有897嘅option?
訂我又無咩所謂都係比原本遲10日,8日到啫
jot notes係ok,但留意你個賣家係冇賣埋支筆,保養同插頭你要自己問下賣家
舊aero 15係2年國際保(應該係冇人買行)
新版先縮左去一年國際保
平價ips想點?
貴價model都會有
同問,睇唔明
冇分別掛
粒u唔同
平版舊一代
新版新一代
其他spec大致一樣
平版粒U會唔會好廢?
平好多
唔該晒 巴打 我問問個保養先

但香港Microsoft好似唔計全球保

左面係貴版
我覺得都差幾遠
仲要本身notebook嘅cpu都差啲

btw amd r5 3500u可能仲抵玩,平時千幾蚊
但係amd有機會多bug
今年睇左勁耐都無乜邊部特別抵
amazon成個死城咁
newegg唔計中国,仲要連運費
thanks
再搵搵先
原來我比較錯左,係8250u唔係 8256u
但對比7200都係贏一截
淨係文書 word ppt 開勁多browser
想輕啲嘅 六千左右budget有冇介紹
平時用開window,想買macbook air但驚撚唔掂
真 淨係D貴到離哂地同D本身已經平嘅有折
15吋mon 4k uhd同fhd分別大唔大?
想買部 唔打機 一般上網睇片 會執相 有時會剪1080片,執相剪片係未睇ssd就夠 cpu重唔重要?唔該大家
想問問,同一model 17inch 是否通常比15inch散熱好?
就咁計呢到都4部
Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop PC, 15.6 inches Full HD 144Hz 3ms IPS Display, Intel i7-9750H, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB DDR4, 256GB PCIe NVMe SSD, Backlit Keyboard, PH315-52-78VL
https://www.amazon.com/dp/B07QXLFLXT/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_0en4DbMCNFDXR

around hkd7400,抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞