又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
ideapad同你買屎米一樣 自己諗

第一部肯定更好 如果要L記就只可以買Thinkpad
好 我記得呢度個個都話lenovo不了
係256gb細左啲
不過見呢兩個offer都無話好厲害 都係85折
諗緊睇唔睇cyber monday
佢上面話買airair同百老匯果部真係唔洗諗,一定係揀百老匯
cyber Monday 我覺得值得等既

256真係用唔夠先再買ssd加 或者用手指
屌咩 佢揀部史前mba想點

新版mba就揀得過既 用過 就係差在鍵盤垃圾
其實平左都無1000
如果扑左鎚一陣cyber monday有啲6,7折既deal就dum春
自己覺得啱價先買囉 最緊要對得住自己
好彩係度問一問 差d比個價錢吸引左
Ryzen5 我有d驚...
個人會揀aero15, 不過我係為4K OLED mon
睇咗好耐,兜兜轉轉買咗部2060 17.3” ROG Hero III

https://www.amazon.com/Gaming-GeForce-i7-9750H-Windows-G731GV-DB74/dp/B07QLNXS9H

可惜佢2060版唔送香港,逼我用轉運服務,但圍起條數都係大概12000hkd,抵到爛,我再額外買多咗個ssd加落去,希望全部無事到港
想買新嘅比佢,學校Mac唔啱用
有無進介?
新版MBA又咪係超低壓CPU, 要剪片唔會揀MBA啦
我意思係我覺得起碼要7啦
有無人試過喺hp US store 成功比到錢?

好抵呀! 睇住佢變out of stock
https://store.hp.com/us/en/slp/black-friday-sale

我用paypal + 信用咭 已試到放棄。
用邊張信用卡?
渣打 visa
建行 visa
citi visa
呀女錫唔錫住用先
Ebay果部用i5 9300H, 512gb ssd, 不過就無120hz mon
想要Trackpoint除咗聯想仲有咩選擇?
AcerPredator Helios 300出名高性價比
Asus 不解釋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞