又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
sorry 你要Blu-ray 一係就買ps4 xbox 一係就買碟機

你要喺notebook上面搵Blu-ray 就發夢都唔會有
第一 硬件id會畀人知道 第二 呢個唔係一個應該用既方法 而且有機會中adware malware
機款睇落就一樣 但係我會揀下面 因為Amazon賣既 穩陣好多 退貨退款都易啲

如果要2 in 1 XPS13 同spectre x360都可以睇下

不過建議先上網睇過評測先買 廢事中伏
的確無標到有減價 但係個價係平咗
一星期前或者幾日後個價都唔同
你可以睇返前幾頁啲link 個價貴返
我都考慮緊呀
我半個月前先買完機,基本上呢到好多部我睇都冇乜點減到價,又或者加完再減
有冇同樣spec但touch screen
加多兩千買Helios 300啦
買正版win10錢計埋就得不償失,畢竟係佢出廠就用Win 10 s
有嘅 我買嗰部898
多咗人買之後而家919有時928
下面嗰部係咪都有一年保養?
買隻手指 好多情況都可以用到 電腦debug 洗機 都用 我就覺得抵既

當然人人想法唔同 計啱數先買/唔買就得
Helios有分紅色同藍色果部

紅色舊款廢d便d
而家係新款
冇保養驚出事
只要係asus都有一年保養,最好睇埋賣家有冇寫到有國際保養
Latest_ASUS 14.0" HD Widescreen LED Display https://www.amazon.com/dp/B07PZDDZ18/ref=cm_sw_r_cp_api_i_YbF4DbK2X6FKV

有冇人想部平平地既notebook
https://www.amazon.com/dp/B07QXL8YCX/ref=nav_signin?
諗住落手買呢部 有冇巴打有其他建議
159買咗N3350嘅Chromebook 玩
唔好買紅色舊版 好廢

得藍色新版先用得過
有冇人會襯住black friday 買alienware 51m
知唔知同香港買有咩分別?
如果想用黎bt 睇片 預5千到,請問有沒有推介呢.謝謝大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞