又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
睇下你想點用

個人會揀第一部 因為9750H既機有好多 debug 同 改善既資料多好多

AMD mobile u 第一代我唔太建議 因為support唔夠 等多2年先穩陣
black friday xps 13 2018/2019有冇平到
請問nb點睇個mon有冇2k/4K
17 inch 好似無咩選擇
撞手神嘅話部部都有機會無啦啦壞
我同事同埋佢個fd用咗呢部5年都未有事
睇spec
所有電子野都係撞手神既 唔好彩用咩都一樣

襟用既話等新macbook pro 16吋幾好 keyboard 問題解決咗

cs嚟講香港apple算係最好之一
買macbook就要買埋apple care

16inch加埋apple care = $20k同埋已經出左唔洗等
去dell us官網
多謝巴打 好似唔錯
再睇睇
20k算係咁啦 apple 喎
會直接寫2/4k? 個mon寫1920x1080 144hz IPS姐係睇唔睇到2/4k
寫到明1080p點會有2k/4k
想問下主要拎嚟返學 睇片、間中打下機有咩介紹
mbp
有冇link 樓主我唔熟電腦
apple官網 16吋mbp

如果無特別要求 mbp可以滿足你 用windows 都可以bootcamp
https://www.amazon.com/gp/product/B07VC55LF5/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
想問下呢部抵唔抵買?

同埋有冇其他notebook推介 筆值大約5-6千
最主要係拎黎番學 所以個樣我唔想太打機feel 但有時會拎佢黎打下機(唔係玩咩大作 部電腦唔洗太勁)
想要第1頁第1個
但係256gb太細
想問下可唔可以自己加多HDD落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞