又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
我想問下,8000左右打機同3D畫圖(PS、AI 、Sketchup) 有冇好介紹?

Dell XPS 15 ? Asus ? Aorus 5 ? 睇咗好多都唔知邊個啱心水

budget 可以多少少但係唔好太多

唔該各位巴打
淨係話有1年保 但係應該唔包香港
我見到lenovo Y540 999usd 真係好吸引
不過又擔心入面有強国backdoor, 其實有冇事?

MSI GL65 都係999usd

Dell G5 1099 usd

真係唔知揀邊個好
我都有擔心個warranty,Asus ROG Strix ?
點解GF63-614 平過GF63-068, 但又多ram少少?
我恒生卡+bns
dell官網買到
但apple個問題係散熱差
我寧願搞大個散熱模組》電池
始終rog系列插電打機為主,有幾可用機身電池
Gx502囉,有76 Wh
有好多都係咁 唔知邊個係錯
Razer係冇係vapor chamber上黑色塗層
Cyber Monday 其實係咪開始左?
無免運費仲要加左20蚊
想請教一下
New ! Dell Inspiron i3583 15.6" HD Touch-Screen Laptop - Intel i5-8265U - 8GB DDR4-256GB SSD - Windows 10 - Wireless-AC - Bluetooth, SD Card Reader, HDMI & USB 3.1 -Waves MaxxAudio Pro- Black https://www.amazon.com/dp/B081721LTM/ref=cm_sw_r_cp_api_i_uzk5DbQQS41EJ

400美金左右呢部得唔得? 主要文書用途多
文書夠啦
今年d deal好無feel
16吋散熱算好咗好多 同新Aero差唔多啦
cyber monday已經開始左拿?
差好撚多喎
先唔講5500m仲差過1650
而且cpu fan max full load先行到3.2左右已經96度
我覺得acer aspire 5 slim抵買
15.6寸ips mon
部機1.8kg
$2474,但得128GB同4GB ram,你自己可以係香港買過大d嘅ssd同ram黎upgrade
amd u冇咩問題,你擔心Window 10好過
散熱幫你睇咗comment d人話冇咩問題
好,唔該晒
我覺得Acer Aspire 5 Slim最抵,買返黎再自己加ram同ssd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞