又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
ASUS ZenBook 14 Ultra Thin & Light Laptop, 4-Way NanoEdge 14" Full HD, Intel Core i7-8565U, 8GB LPDDR3 RAM, 512GB NVMe PCIe SSD, Wi-Fi 5, Windows 10, Silver Blue, UX431FA-ES74 https://www.amazon.com/dp/B07P4QM4XS/ref=cm_sw_r_cp_api_i_zTt5DbKQYD70X

Asus Vivobook S14 S432 Thin and Light 14" FHD, Intel Core i7-8656U CPU, 8GB RAM, 512GB PCIe Nvme SSD, Ir Camera, Windows 10 Home, S432FA-AB74, Transparent Silver https://www.amazon.com/dp/B07VB2KH3H/ref=cm_sw_r_cp_api_i_iVt5DbRREQZDV

唔打機 主要做文書野 睇下電影 初學寫曲
打算長用 睇緊i7 定係i5都夠?
邊部比較好定有其他更好嘅選擇?
唔洗諗 一定R5
價錢差太小
係amazon見唔到有2060,再加上爬完文見到新蛋原來比支共公司收購左多數股權,都係不了
依部係咪好抵買?買定第日換走依家部舊機唔知好唔好,部舊機又未壞
Acer ips mon
https://www.amazon.com/gp/product/B07QN3683G

部野岩岩lightning deal, 賣1199, 唔夠人地快
畀咗錢之後佢話冇貨

信用卡又冇扣數

使唔使搵定後備方案

時差真係敵人, 外國要返學
訓醒覺就下咗架了
買唔到了
我睇i3同r5 差1蚊咋
我依加睇仲有
佢依個優惠有個24小時countdown,你幾時買架?
唔急就等下聖誕睇吓會唔會再有得減。
急嘅就買嗰部AMD R5 版,只係4千尾,不過要預部機番嚟要裝過晒D driver 甚至成個Windows 。
仆街newegg, 買撚完野被人盜刷信用卡, 屌你老母HI
newegg
依部i7 由$899減到$749.99 優惠價係有時限,只做24小時。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞