又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
1年國際保
得2個牌子有
Asus 一年國際保
Dell 官網加完意外保可轉香港

其他廠全部當水貨
Notebk本身就唔係最適合長著(講緊可能掛機打怪開足16hrs)
揀之後上網google下個款有冇人開post屌佢散熱廢 冇就得
利申 幾年前唔識野 冇google到 中左Y50散熱伏
你買咗8gb ram嗰款?
lm
依部
睇你budget
等 Lenovo 部 flex and
應該有排冇貨
抄上面個位ching,你覺得1650夠唔夠你用
R7 GTX 1650 $699不過要係walmart買

ASUS TUF 15.6" Full HD Gaming Laptop, AMD Ryzen 7 R7-3750H, GeForce GTX 1650, 8GB DDR4, 256GB PCIe S

SDhttps://www.walmart.com/ip/ASUS-TUF-15-6-Full-HD-Gaming-Laptop-AMD-Ryzen-7-R7-3750H-GeForce-GTX-1650-8GB-DDR4-256GB-PCIe-SSD-Windows-10-Home-Black-FX505DT-WB72/777091002
我都唔太識,見你地話抵 ,同埋見幾靚仔
話時話牙石質素ok?本身睇緊mac
我都order左,不過17-23先送到
好似技嘉都有1年國際保 不過要問返代理香港整唔整
1650夠用 Thanks巴打
講少左
舊model係2年國際保養
純gaming當然1650好過1050ti,同埋ROG個邊框窄d,ssd又大d
我會買 ROG多過TUF
https://www.youtube.com/watch?v=VgvXlDHbqZ8
最衰aero 17 美馬無2年國際保

價錢差唔多只好香港買
我都係呢個時間
娛樂係睇Youtube,Netflix當然冇問題,但娛樂係指打機,咁除了爐石個d game會run得順,其他game唔使諗
btw SURFACE PRO 7有減價咩
https://www.youtube.com/watch?v=8_sTz3N0k7k
我都係
本身見仲有兩部,轉過頭就已經要訂
見平過香港就照買算
幾靚仔,但有冇保養?
依家變左$919仲唸緊買唔買好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞