又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
MSI PS63 Modern-096 15.6" Ultra Thin and Light Professional Laptop Intel Core i7-8565U GTX1050Ti 8GB DDR4 512GB SSD Win10 https://www.amazon.com/dp/B07WLVXPYP/ref=cm_sw_r_cp_api_i_SYj4DbATFRJ7J
買咗呢部,用嚟畫CAD同睇BIM 用
貪佢夠輕 希望無伏
咁啱我又係睇緊呢部
夠,不過你留意翻係翻新機黎
https://www.amazon.com/-/zh_TW/dp/B0811ZSCLQ/ref=sr_1_2?m=A2Q744WH8O91L6&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&qid=1574995048&s=merchant-items&sr=1-2
呢一部點睇,想買給弟弟聖誕節,有打下2k和fit a果d,香港有冇保養和可轉中文?
想問下undervolt係唔係必做?
係唔係 溫度下降既好處>CPU性能既下降?
新手0知識 求教
優惠已結束
可以,香港有一年保養,可以轉中文
所以有就好買啦,一係就等聖誕節睇下有冇優惠
唔同,8GB Ram vs 16GB ram
買左.點睇係咪2手?
Amazon有寫係new used refurbished 㗎
點解過左1:00pm都要收我158usd運費?好貴
屌好貴都係睇翻asus支持台灣
btw thanks
已經冇貨
可以預訂定12月6有現貨?
有學生證可以edu store買既平1000左右
咁要遲D先運到?
本身佢都寫11/12先到
佢寫11.12先到
第一次買牙石,希望ok
咁貴買2手咩心態仲要冇保
想問amazon買asus電腦香港有冇保養?
就算平一千我都可以買兩部Asus咪玩啦大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞