又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
Currently out of stock
scar 2 3 都係GX502既劣化版 當然價錢都平啲

相比同價位算係抵玩 但係牙石老毛病都存在
心理難關 睇你敢唔敢搏
技嘉國際保既 呢部舊版應該係保2年

不過唔肯定都係問返seller穩陣
已完
想買部電競laptop
144hz mon + 1660ti 有無邊部推介?
預11-12k
我cancel order 再等cyber monday
無標減價,但而家貴咗
呢個價係Walmart 買到1660ti
剩係想買xps 系列 但唔知邊度有貨
Xps13就ok
15就太垃圾,送都唔要
唔知點運返黎
要tb3, 輕, 電量高 , 耐用 都冇咩好選擇
牙石有咩老毛病阿?
唔係好熟
推薦Surface Laptop 1,其實係香港買水貨仲平過係Amazon到買
香港$6,130 vs Amazon $7,175
https://www.price.com.hk/product.php?p=272684&gp=18
vs
https://www.amazon.com/-/zh_TW/dp/B07193J237/ref=sr_1_2?keywords=surface%2Blaptop%2B1&qid=1575177891&sr=8-2&th=1

不過Surface Laptop 1二手真係平好多,如果唔係太介意香港都有得買,好多都有保養。如果要全新香港係有得買,但就好貴,1萬起跳。

如果可以比多300,可以係香港官方到買Surface Laptop 2 $8,288,有保養,性能差不多,唔想煩就可以買呢個
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/surface-laptop-2/MICHK01273?locale=zh_HK
見而家好多野都價仲keep 住係black Friday 既價錢
今年好似無舊年咁抵...
舊年好多5k左右就買到1050既機
舊電細到仆街 佢如果肯好似apple咁整大舊電我就唔需要考慮其他牌子了
1050 out晒 但係1650都仲新 所以咪無乜超平機囉

話晒rtx成代貴係老黃屎橋嚟
電腦白痴想求問推介,想要6000樓下,平時多數睇片簡單上網,但間中會開photoshop同ai, 請問有推薦型號嗎我呢種情況係咪8gm ram, 行i5就夠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞