又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
其實唔錯 但AMD cpu要小心 支援唔成熟有機會會BSoD 或者hang 機
我好似係仲未夠鐘買㗎喎

我係英國時間九點幾畀錢, 跟住過咗一陣佢就話Out of Stock, 問我要唔要揀貴二百幾蚊嗰個seller

btw 趕就唔趕住用,不過有冇巴打可以講下聖誕特價會唔會有咁抵?

Cyber Monday 唔係全年電腦最平㗎咩?
用過千美金做白老鼠?
如果咁有冒險精神,不如買AMD R5 嗰部,只係$599.99。
唔知呀,我睇D買家comment 係咁講。
好似變返999?
點樣攞嗰個cash back?
係咪就咁撳就得
你想買咩spec
Chrome download rakuten 插件, 再入:
https://www.rakuten.com/lenovo.com?query=lenov&position=1&type=suggest&store=9208

禁Activite 15% OFF Lenovo, 佢會自動轉回商店,買完就會收到cashback既email
去到畀錢嗰度佢話張卡驗證有問題

改埋billing address都唔得,不過我電話收到銀行信用卡apps notification扣錢

究竟點樣算
想問下amazon個送貨日期係咪真係準

第一次喺amazon到買野
唔準
係咪應該cut 左1660呢部買2060,求意見
係咪要集運?
艙底貨同停產都唔識分?
次次入到黎都有人問asus保唔保
係咪咁多伸手黨?
asus vivobook k571 usd899 抵唔抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞