又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
應該得既 你睇下隻牛係咪230都支援先

不過萬一燒左都可以買pd牛 差慢少少啫
再唔係咪喺香港買返隻原廠牛囉
我估聖誕
想問下Amazon買電腦退貨嘅流程:
如果件貨未到但我已經想退
除咗要上Amazon填return form之外
寄嘢方面有冇得同個carrier講我唔要件貨
叫佢原件寄番去Amazon嘅office?
定係一定要收咗件嘢再搵carrier寄?

我早幾日Black Friday買咗部電腦
點知今日有另一部更啱心水嘅電腦減得仲勁
我想換過第二部
我想問下用美金埋單係咪會收手續費

呢部好D?
原本果部唔夠屈咩
支那機 不了
唔該巴打
另外想問填送貨地址係唔係填返香港郵政個格式就得?
想買下最簡單係咪買轉插已經可以? 點睇部機隻牛電壓幾多岩唔岩香港用? 我買左Aero15了
可以唔收原件退回 記得同cs備左案先
隻牛後面有大堆字既

搵input voltage 110V-230V 50/60Hz 即係轉插就得

如果只寫110V就要買牛

係咪襟return or replace item
跟住啲指示做就得?
我29號1pm落單,預計11號到
岩岩送到哂上屋企了
有冇巴打機已到手 冇內置adv所講嘅三年mcafee antivirus 定係要自己download
Return and replace係for收左件

如果直接拒收就搵cs講聲就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞