又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
air咋 pro犬貴
$899好似無特價
air 個keyboard 好似好唔掂
要剪片16GB RAM基本啦,CPU緊要D, air行低效版

雖然剪片最重要唔係張顯示卡,但MX250>>>>>air張intel uhd 617
我都覺
呢部有保養?好似幾好
我入左手上面個部等下月中送到,萬一蚊已經玩到2070 display, 雖然唔係最新一代cpu,但無投訴。香港平盡都要賣萬六七蚊
會唔會好廢?唔太識同intel有幾大分別
呢部新代i7 + 1660ti + 16gb ram性價比如何?
想買黎學寫加練unity

https://www.amazon.com/-/zh_TW/gp/product/B07QXLFLXT/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1
下面嗰部見買家評價好似好啲
依家都要等到12月尾先寄到 再等下應該1月見
如果啱心水就可以買 到時冇免運可能個價都係差唔多
https://amzn.to/2qNxNEf

痴線..7000蚊仲要免運..
土豪
效能暫時未追到 driver未成熟 可能會有bugs

用之前諗清楚 我自己就會先等個2-3年先會用amd 既mobile u
打機選邊部
冇問題
我上個月睇都係9xx,佢加完價再減價
我揀下面
有d貴,基本上冇減
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞