又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
係呀,一直想買依部FX505,我等咗佢部Intel 版減價好耐喇,見佢咁耐都冇減,今日差D買咗AMD版,好彩睇多一陣。依家Intel i7 版仲要個SSD 由256GB加大到512GB,真心扺!
佢果粒u係i7乜野
我想run下效能差幾遠
i7-9750H
下面果部啦
上面得2014x768
我禁入去下面規格大家都係1920x1080 wor?
我推薦上面個部
咁asus好啲
應該唔使,你唔放心就自己問下seller

我睇啲分數差一大截
R5-3350H同i7 9750
差左70%

用黎剪片 PS執相

係咪冇保?抵玩嗎?
就咁睇個spec 係好抵買
不過都出咗差唔多1年
清緊倉底貨姐
睇review好似話有好多問題
撞手神得好緊要
睇你搏唔搏
呢兩部係好抵,但你完全唔諗打機?考慮清楚好去到好悶
無必要啦 我托部ps4過去好過 電腦驚唔考慮
不過我睇過youtube d review
Ryzen 5果部打我會玩果啲game已經可以high quality 80+fps 諗住有無需要
所以我都無謂做白老鼠,比多少少買大路嘢,唔使擔驚受怕。
想問下vivobook 15 夠唔夠玩啲槍game cs個啲
香港啲新機係咪特別慢
見其他區好多有新u,問cs香港要2020q1先有
Cyber monday想買部gaming laptop, 一皮下, 各位巴打有冇推介, 好似睇唔到幾多抵玩
完全唔追POST?
有睇TUF個部可轉I7個部.. 不過想睇下有冇其他選擇
呢部好似真係幾抵屌, 1 年都唔係好耐啫
想買部2in1 返學jot notes
純文書7000樓下有冇邊隻抵用
我見Lenovo QC好似好差咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞