又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
ASUS Vivobook S15 i3 同 ryzen 5 邊個抵買
唔係有免費轉HOME版咩?
有冇巴打可以教下我?
居然揀呢部
如果純粹想有部機可以拎出廳用係咪求其買部三千幾嘅算,見加多一千就有部 gaming laptop 又好似幾抵屌
有乜唔好呢?
一樣,本身諗住買部文書機,見加多千幾就有得打埋機
仲1516 緊
請問win 10 in s mode有咩分別?
雖然多數唔會用嚟打機,但多一個 function 又好似幾好咁
可能會係steam買d舊驚
文書機驚玩唔到
下面個部
我覺得如果你本身部desktop係打到機嘅就買文書機算,但如果部desktop唔多打到機可以買部gaming laptop
應該好多人買呢一部
https://www.amazon.com/-/zh_TW/R5-3550H-Processor-Graphics-FX505DT-AH51-Keyboard/dp/B07VBK4SYS/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
link? MSI CL65都好多版本
比咁多錢得1280 800
求解答
新蛋不了
上冇保養下有保
[url][/url]
GL65 好似賣曬,GL75得唔得 ?

而家係諗緊Lenovo Y540, Dell G5, Acer Helios 300, MSI GL75 同埋Asus( 太多Asus型號唔識揀)

[url][/url]

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞