又係時間推吓Amazon 平價notebook (22)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
Amazon renewed 既貨掂唔掂?
我知,提下佢地咁解

另外Acer spire 5 好似加價番到349?
如果買helios300 冇保養
番到黎部機有問題照拎去acer整佢收得貴唔貴
仲諗緊買唔買
幾好 不過出街一定要帶叉電
我果部抵,不過你呢部15.6 吋mon
因人而異 我就會揀Asus CS會穩陣過Acer
用緊 文書野 4~5個鐘 左右
一用DISPLAY 就要插電
佢官網吹到粒電頂到8個鐘
唔該巴打
ASUS VivoBook F510QA Thin & Lightweight Laptop, 15.6" FHD WideView, AMD Quad Core A12-9720P Processor, 8GB RAM, 256G SSD, Fingerprint Reader, Windows 10 in S Mode, F510QA-DS99 https://www.amazon.com/dp/B07QFNNJQ9/ref=cm_sw_r_cp_api_i_puG4DbK7M2R2C

只for文書
呢部點睇?

上面留言睇咗幾部acer
但大家都話麻麻

會唔會仲有其他推介

定等cyber monday
唔洗用after effect既話應該冇問題
唔好慳個小小
amazon renewed d 野出曬名垃圾
九成九都要再退
大多數唔係花左咁簡單
好多時部機都係有問題
我之前膽粗粗買過唔少翻新手機同 laptop
買親都係好大問題
係會用用下死機之後隔一日先開得番個d
最後放棄俾多少少買原價好過
我身邊好多朋友都買過
佢地全部都退曬
想問下Amazon免運費會去到幾時?
想整張新信用卡買部gaming laptop
想買部比呀女返學
中學雞
唔打機
又想勁D用三幾年
8000樓下有無推介?
Btw,無咪真係平過香港買?
我唔識睇spec🙏🏻🙏🏻
屌 諗左陣買唔買部MacBook pro
隔左幾粒鐘無曬
如果你去X澤果啲買起碼貴3-4成
腦場果啲差距就細啲
剪片cpu起碼i7 散熱要夠好

我建議如果唔係急用 儲耐啲買16吋mbp 好過

壓唔到粒U既話剪片export 個時間就會好慢 同埋預覽會窒下窒下咁

呢兩部點睇 Lenovo spec好啲但聽呢度巴打講L記啲野麻麻?
有無啲更抵屌既offer
千祈唔好買ideapad
三幾年如果唔係特別差既應該都頂到

返學唔打機 而唔想學電腦spec既話就揀MacBook Dell 佢地cs好啲 用落安心啲

如果唔介意二手可以上肥花睇下有冇二手有保既新mba inspiron xps 之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞