《你有一個遊戲邀請》

553 回覆
178 Like 6 Dislike
推!
樓豬人呢
唔出文都定期浮下水啦
追到好辛苦
人呢喂 個遊戲未玩完喎
又係深潛既時候
成個星期無睇入到黎得1篇
人呢
樓主又去咗邊
樓主成個禮拜冇po文
加油
咁既速度建議大家1年後入黎再睇
兩個禮拜無入嚟有兩篇
diu好後悔入咗黎睇
追到呢到 樓主 文呢
啱啱大劣返嚟,聽日出文
上到去做野,班友好似平衡世界咁,又唔敢上連登,要靠朋友先知咩情況,戴口罩仲比班友笑
有病記得搵啊蛇幫手
今次仆街,熱門個前線醫生post好恐怖
邊個
其實今次疫症會陷支產/陷球產
https://lih.kg/1842498

依個
係幾驚
文呢
個身一伸出去,我就停咗係到。

Lift槽外牆半圓形嘅燈已經著咗,但唔算光,有幾個甚至界乎係熄咗同著緊之間,係咁閃下閃下。

而昏暗嘅燈光之下,周圍好靜,只有牆身不時發出波子跌落地嘅聲音。

我印象中,依種好似係物理現象嘅一種,好正常,就好似水加熱會蒸發咁,係自然現象--自然現象?我嘅直覺係大腦入面尖叫,驚慌而恐懼。係你入Lift之前,個白袍人已經企係Lift門外面,但佢冇阻止你,佢明明可以,但佢冇 !

我個頭又痛起嚟,一陣食物變壞咁嘅臭味同時傳入我個鼻,依種氣味令我諗起上面個超級市場,就係個到,我係其中一具屍體身上聞到過,雖然有一啲唔同,但絕對係類似嘅氣味。我心口不斷卟卟卟咁狂跳,個個被紅線同銅錢纏住嘅木櫃再次係我腦入面浮現。

我用力搖咗搖頭,爬埋另一隻腳上Lift頂,然後伸手接住大隻仔遞上嚟嘅斧頭。當握實斧頭之後,我個頭慢慢冇咁痛,但直覺依然不斷尖叫,就好似我入去擺住個木櫃嘅員工室之前咁。

但我今次依然冇理會。

係Lift頂到企起身,我環視成個Lift槽,聽住不時響起嘅波子聲,我突然發現係前少少嘅位置,Lift嘅邊緣到有一個好細啲凹陷。

我慢慢行過去,一種講唔出嘅感覺再次出現,心臟跳得越嚟越快,背脊發麻,大腦好似變重咗咁,但與此同時,Lift頂嘅凹陷係我眼中變得越嚟越清晰,我可以見到上面有一條手掌咁長,咖啡色嘅頭發,而Lift頂邊緣嘅位置係一滴尾指指甲咁細,幾乎睇唔到嘅紅色痕跡。

走啦,依到唔對路,好唔對路啊 ! 直覺再次尖叫,我吸咗啖氣,將斧頭舉起,然後慢慢將個頭伸出去。
文啊啊啊啊啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞