[SQEX] Square Enix 綜合討論區(2) FF7 Remake / Marvel's Avengers

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
話說ff16 logo 係另一幅有天野喜孝簽名嘅作品

翻查資料只有ff10兩隻,12,13-2, dissidia系列, legends (dimensions), explores兩隻,mobius, woff, Fabula Nova Crystallis(新水晶故事)有,唔知係咪特別鍾意先簽
KH系列係psn 做緊3折,nier automata年度版半價
https://youtu.be/FJykxvEHjH8

今日5點電車

9點鐘Nier專場,主要講Replicant同手機game,記住睇

英文字幕:https://youtu.be/s_6v5VsilCQ
4月22 replicant
PC遲2日
要訂了
希望唔使食炒價想買限定版
Replicant 介乎係remake同remastered 之間,難怪叫upgraded
好大舊
好玄
係咪要捕住日森訂White Snow Edition
個戰鬥唔執返正少少都好難有心機煲第二次
佢唔LAG個戰鬥已經好左好多
不過個gameplay好似仲有小小lag...
睇落就爽快咗唔少
日森會唔會有得訂 estore限定?
好正想買嚟做生日禮物
日森會唔會都有得訂 定estore限定
見到automata 去緊500萬真係覺得好奇妙,明明本身只係一隻唔係好紅嘅jrpg,而且500萬呢個數真係冇幾多隻jrpg 系列作做到,但尼爾竟然即將達成
證明胃痛哲學game 係有市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞