[SQEX] Square Enix 綜合討論區(2) FF7 Remake / Marvel's Avengers

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
yes 只少兩集或以上
咁攪真係PS5出Final Ver
巴打好似誤會咗啲野,佢而家係將成個故事斬件出,第一集做Midgar嘅故事,第二集接住做離開Midgar etc.
希望包埋cc ac dc bc落去會唔會好傻好天真
係,每月login一次,第三個月有theme
【延期】『FFCC リマスター』発売時期を2020年夏に変更
news.livedoor.com/article/detail…

2020年1月23日発売予定だったが、2020年夏に変更すると発表。「更なるクオリティの向上を目指すため」とした。
一早講過會補完其他作品落去, 連其他作品無提過既都會加落去
太好,1月我本身仲有兩隻要玩
Bd2都係revo作曲
等咁耐終於有新作
搭單問吓
呢度有冇人有玩mobius ff

想玩bd好耐!
出條咁嘅片不如唔好出
愈睇覺得啲3d覺柒
行日文kh3喺homepage撳下掣嗰到揾唔到dlc賣,要直接上ps store揾
發覺咁多條trailer 剪嚟剪去都係個啲野
睇左幾年都係呢d畫面我開始有d擔心了
希望唔係空無一物
咁佢game實出到既下年 實有得玩 唔洗驚
有冇人會買bring arts隻roxas日本se store係咪唔收香港卡? 4 5月先去旅行又唔知仲有無得買
去邊度我上次去大阪得好少現盛野,同埋啲figure都幾大隻
咁我實信佢會出得到既,只係怕睇左咁多年宣傳片已經係成隻驚最精彩果部分
官網寫15cm高ok啦 不過無玩開figure又見人話se呢個系列qc麻麻,好似睇咗實物先買好啲,見係roxas先想買(睇睇下又想買埋axel有雪條)

未諗去邊,幾時去純粹視乎fafner the beyond幾時上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞