[SQEX] Square Enix 綜合討論區(2) FF7 Remake / Marvel's Avengers

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我第二次打法係隻boss lock邊個就轉第2個人打
barret放電,cloud斬背脊 正方>三角>正方>正方>正....
好快收左佢皮,只係用左3支水,1支以太
第一次玩貪刀貪到食哂廿幾支水
食哂boss一set電冇左5-6百幾血
完全2類game
有幾兩類
p5s係暗榮做
邊有得咁比
要同廠先有得比?
當佢atb去諗會舒服少少
當act玩個迴避反應,食藥消耗atb等等嘅設計都好反智
食藥用atb呢點我都覺得好怪。
前期atb得兩格好似負責得太多野咁,可能後期多幾格會好d掛?
咁唔同廠一定各有擅長
暗榮你笑鳩佢玩割草,但割草界來講佢的確係業界第一喎
Altus靠自力都未必出到p5s

SE出唔識做ACT就不嬲,Dissidia都係team Ninja先係主角,se只係有版權

FF近代做得柒好大原因就係技術唔夠班都要夾硬做ARPG,但明明旗下係有工作室識做
如果se 肯show下啲探索同埋支線內容嘅話應該唔會畀人屌咁勁
我想睇裝備同技能晶石系統
好似咁耐都見有講?定我MISS左
啱啱先發現呢張圖係出自demo入面jessie問cloud tifa同佢係乜關係之後cloud頭痛回想嘅劇情黎,不過Demo cut走呢段
3分鐘打爆隻蠍子

https://youtu.be/_jC2uMmfnmI
唔知有冇機會出ccff7 HD remaster呢
冇理由有零式冇佢
未撚試過break到佢
唔識玩
講開零式不如出續集

仲有psp remaster嘅話仲想佢整dissidia 新嗰隻街機唔太啱玩,ps4仲有免費版打
田畑都走咗應該唔會無啦啦掂佢
勁撚到
好似唔係玩緊同一隻game咁
好似話要down demo之後出game個陣先有呢張wallpaper

Trials of Mana Gameplay Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=9IE8ustIo_o
啲動作總係有種慢吞吞既感覺
【今日は何の日?】
1995年3月11日発売の『クロノ・トリガー』が25周年。
堀井雄二氏、鳥山明氏、坂口博信氏のドリームプロジェクトで多くのユーザーを魅了。

https://youtu.be/adf8qQPo4m8
期待玩隻game,但唔期待有幾好玩
不過兩個女角靚到

tifa theme 美國限定
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞