[SQEX] Square Enix 綜合討論區(2) FF7 Remake / Marvel's Avengers

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
就咁睇佢講,呢個trailer都係攞黎show下而家做咗啲咩就算,好多人屌佢條片冇料到,我覺得之後可以整條全cg trailer黎個世界導覽
救世主

其實玩呢類題材,se仲有中裕司可以接火棒,但佢負責新既動作game
吸引過ff15
其實近代都無話ff 唔ff 味啦
希望今次故事可以正正常常,反派boss可以寫好d
無咩特別, 不如Remake FF15啦
暫時睇唔出邊個係大boss
13個3隻我無玩就唔講,12同15 boss 真係
其實條trailer我覺得幾好睇,loop咗好幾次
話事人都畀人炒埋,冇可能啦加上ff15都算係新水晶故事一部份,所以新水晶玩完之後好難再建基之上再做啲乜
Ardyn 唔差啵,有個人魅力又帶點悲劇成份
就咁玩無印同royal版,唔補完動畫個d就差好完,攪到有d古怪
睇埋小說版,個人覺得好在佢無繼續出個3個dlc
將d錢專心攪16好過
將電影 royal 同小說最後真結局整曬落隻game到
先可以叫係上乘ge ff作品
se 呢五年做得最好

停ff15,fig head,炒馬場英雄

呢個係邊個既標誌?
如果有小說真結局,佢隻驚再唔好玩我都可以俾佢合格
扮咩吖
最後咪又係俾返大量基情你地
廣志仲要上咗天堂
已經自動上神檯
阿彌陀佛
坊間對FF16反應好兩極化
一種係因為trailer 唔靚、FF15做得衰而屌

另一種係玩完FF14 ,對吉田有信心而撐
中裕司
其實唔鐘意ff15係應該唔玩隻athia先啱

同埋今次放實機片出黎,照計本身好多野未整,根本冇咩野可以畀大家睇,除非好似野村咁憑空拍條cg片出黎
動作好似有啲僵硬
音速小子之父新作《巴蘭的異想奇境》明年 3 月發售 介紹冒險流程及雙人遊玩模式

https://m.gamer.com.tw/gnn/detail.php?sn=203537

psn預購468
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞