[SQEX] Square Enix 綜合討論區(2) FF7 Remake / Marvel's Avengers

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
係咪終於肯講kairi細個點解去咗命運島嘅嘢
音game
光同暗之外,仲有個裡則世界
唔知Kairi接觸果粒星星會唔會就係之前同Sora講話無晒記憶嘅疑似Stella呢
笑死,買音game送劇情,野村真係marketing天才

不過根據野村式思路黎諗,音game本身照計係解鎖劇情嘅表現方法黎,應該都係發掘返啲記憶嘅一環
所以估係kairi細個啲劇情
隻音game咩平台出?
屌 買劇情送音game
ps4 xbox switch全包 所以好奇佢kairi嗰段係齋劇情定有得打兩關,咁嘅話可能會出埋switch版kh3
睇佢條片啲劇情唔似有得俾人用
https://twitter.com/playavengers/status/1273011969193201665?s=21

好好笑,因為貼咗呢張captain America statue圖之後畀某啲人屌(因為覺得係白人象徵??),結果走出黎道歉,都唔知佢使乜咁驚,成個post都冇人知佢道歉做乜鳩
到時等睇劇情算
逼人買音game咁衰
kh音樂水準咁高,其實我幾有興趣玩

Dearly beloved 啪啪啪

不過就咁睇呢集嘅劇情應該都幾重要,交代kairi身世,又圍繞疑似Stella, Yozora同mom, 配上小遊戲玩法係有啲微妙嘅感覺
KH 音game
Marvel’s Avengers(アベンジャーズ)』最新情報が6月25日午前2時解禁!
屈原加盟復仇者聯盟
feel 到ff7 re離goty又近咗一步
alyx呼聲好似好高(冇玩),cyberpunk又自動棄權,大作好似得返對馬
Bravely default 2又有訪談,節錄下部份內容

- 新世界新故事,名冇subtitle因為唔想劇透(諗起flying fairy)

-有諗過前作角色出場但否決咗,唔想疏離新玩家

-今集主角會成熟啲(第一集男女主都係鄉下仔好好笑)

-有lip sync, 有新job, 副職系統應該同前作相近

-有online features
Kh MoM有中文,唔知係咪同步

https://twitter.com/playavengers/status/1275469846164070401?s=21

今晚12:30, 聽日紅日可以睇下了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞