[SQEX] Square Enix 綜合討論區(2) FF7 Remake / Marvel's Avengers

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
每chapter又有回數限制,搞到唔知要去邊度好
se準備放棄隻dff nt了,宣佈咗將會end support, 我曾經都對呢隻game有期望過的
估唔到玩哂成隻主體FF7 RE要過千銀
如果隻隻RPG咁斬件賣就死得...
都賺咗好多年錢啦
但門檻真係太高

DFF呢個IP其實唔差
重點係玩RPG玩玩下要停左個劇情好無癮
唔係隻隻RPG可以拆開都有人買啦
本身期望係點?
以前見旺角賣百幾蚊想買,但睇返d dlc好似太貴
不過呢隻始終係重製,我都理解佢地想做好每一part多過用一集講晒個故事出黎

如果變一集嘅話,可能就十零個鐘玩完Midgar,大地圖玩廿零個鐘,感覺上都係會有啲粗疏

所以分part我覺得係冇問題,最緊要係交足功課
隻手機game賺錢應該多過其他
暫時只可以期望隻game好有誠意
分3part第1part已經過百gb以一隻game嚟講好驚人
期望就係有psp個隻咁好玩,不過隻nt以對戰game黎講真係嚴重缺乏爽快感
最怕係加太多無聊支線任做跑腿
ff7訂咗美版鐵盒
其實我都係想睇佢個劇情多D
新版艾麗絲會唔會太撚正
新手,為左ff7先玩ps4
想問下邊度有得訂實體
https://asia.playstation.com/cht-hk/latest-news/2020/20200121-ff7re-preorder/

online嗰啲好似冇晒貨,應該要去藍店問下
se整女有一手
日版唔敢講
國際版肯定賺咗唔少
有冇人玩隻old news 星之dq

ABXUTJ6834
玩過日版唔係好啱自己
dq電影版除咗個結局,點解仲要改埋雙子個設定
細妹冇機會出黎
最終boss又冇左
想問下ff7鐵盒版同數位豪華版送既野係咪一樣

如果一樣咁我訂數位算,想12點即刻玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞