[SQEX] Square Enix 綜合討論區(2) FF7 Remake / Marvel's Avengers

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
用返哥哥版,無爸爸版?
果然係新作
手機game
shit
當初又話automata差啲變手機game,而家紅咗咪又係手機
其實我鐘意扎克斯多d

希望回憶有高清扎克斯
https://www.gameapps.hk/news/38441/NieR-Replicant-ver-1-22474487139%E8%B6%85%E4%BA%BA%E6%B0%A3%E7%B3%BB%E5%88%97%E3%80%8A%E5%B0%BC%E7%88%BE?fbclid=IwAR0ZVBRnjcPPW2_xixytp1IXh-2_NAd8ka9pqBlQk1bwywl2IOIiphSIzZQ

《尼爾 人工生命 ver.1.22474487139…》是 2010 年推出的《尼爾 人工生命》升級版,製作人 齊籐陽介 表示本作不是高清化也不是重製版,而是一款升級版的作品,因此會加上了版本編號,遊戲由 Toylogic 開發。

製作人 齊籐陽介 更表示本作將會加入原版中沒有的新要素,而且遊戲加入了全語音演出,人氣作品《尼爾 自動人形》中的 2B 與 9S 等角色都會在本作中露面。《尼爾 人工生命 ver.1.22474487139…》發售日暫時未定。
nier都可以出猛將傳
咁樣白書CV係安元洋貴就更加有問題
其實想佢重制dod系列多d
由CAVIA轉做Toylogic
其實都可以當重製啦?
唔大執轉唔轉公司都冇意思
參考ps4汪達同uncharted collection
hk eshop octopath traveler 214係咪抵屌 終於有啲時間打機
據聞橫尾老友田浦貴久會幫下手,感覺上唔係齋移植
抵啊,8方得閒攞上手玩下唔錯的,我爆完13機兵而家都冇野玩了
我想問4月10 出個隻係咪唔係完全版

聽講劇情得四分一?
今次內容已經同原版一樣多
就算到時有所謂完全版快既都要幾百個鐘先爆到主線,你又有冇時間同精神玩
Part 1嚟 好似會去到逃出midgar
正式宣佈左北美同歐洲提早出貨
官方偷跑
食屎啦,公平咩亞洲呢
好多人都玩緊ff了,另外據聞爆機4x個鐘,冇玩晒所有野,確認唔到真假,不過照咁計鳩估全破應該55-60?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞