[SQEX] Square Enix 綜合討論區(2) FF7 Remake / Marvel's Avengers

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

music睇對手都仲有啲機,RPG我真係夾硬投落去
應該冇獎攞啦
【祝】11月24日は「ロック(FF6)とアーヴァイン(FF8)の誕生日」

ロックはFF6の主人公の1人で、専用の短剣「バリアントナイフ」は凄まじい性能を誇る。アーヴァインは、「撃てないんだッ!」のシーンで繊細な一面を見せるが、物語を進めると大きく見方が変わるキャラ。
當你發現連樓下做咗唔知幾多鳩屆嘅民建聯都收皮嘅時候

半價有d興趣想試下
有免費試玩的
ps4都有?
有啊
Final Fantasy 7 Remake Part 2 already in development, Square Enix confirms

https://www.gamesradar.com/final-fantasy-7-remake-part-2-already-in-development-square-enix-confirms/
話說隻pokemon玩咗個開頭就唔係好想玩,之後轉玩dqb2 ,發覺真係好撚有趣下,可能我少玩呢類game,好好玩
dqb1都好好玩,好似入咗精神時間屋咁玩玩下就半夜
我都係夜晚先得閒玩一陣,起個廁所畀啲人爆石,啲村民即刻衝過黎拍手掌好搞笑
Square Enix finally shares more info about Kingdom Hearts 3: ReMind DLC

https://www.gamesradar.com/square-enix-finally-shares-more-info-about-kingdom-hearts-3-remind-dlc/

新消息等於影相mode, 今年年內出唔到,下年揾鬼玩
玩家想睇劇情你加十個mode都無用㗎
驚就驚佢dlc入面整一大堆無謂野,本身已經有限公司,搞到講劇情嘅地方太少
https://www.jp.square-enix.com/nier10th/

Nier10周年,出新野的話9成係nier新作
如果出嘅話我一定買
Nier remastered
30周年話遲下會有新作喎
係就好
想玩唔LAG既NIER1
唔好再係手遊得唔得
比番隻正統續作比我😭
Psv隻SaGa SCARLET GRACE其實好好玩但就算移植去其他平台,銷量都好似麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞