召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
連續兩朝搶快期都搶唔到
灰鳩到
落西九排番 regular 算

利申 肥路試
9點油塘

祝我好運 同想問多次死火之後正確處理方法

首先拉手制,入空波,重新開著架車

小弟岩岩考完忠義街伽利道,第二次終於考到啦

咩係伽利道?

伽密村道,打錯
已肥

油塘線2

衰 極力子 同 超車未有留意交通狀況
岩岩肥左, 考9點掃桿埔行棉花路,衰27同56

棉花即係左定右
已肥

油塘線2

衰 極力子 同 超車未有留意交通狀況

冇擰頭?

棉花即係左定右

出試場轉右落斜, 個官都有提要擰頭 181
聽日考沙田 而家已經驚到腳震
岩岩考油塘入內圈迴旋處個條
呢條路線練得兩三次 不過都成功左啦

淡定!
考前深呼吸

淡定!
考前深呼吸

多謝巴打集氣 今晚最後一堂 聽早11點上路
不過聽日狂風雷暴 屌

淡定!
考前深呼吸

不過聽日狂風雷暴 屌

如考多石線小心,牛皮沙街有個位封左一段路,過左燈巴士會右邊閘埋嚟埋站

淡定!
考前深呼吸

不過聽日狂風雷暴 屌

如考多石線小心,牛皮沙街有個位封左一段路,過左燈巴士會右邊閘埋嚟埋站

沙田圍路牛皮沙街路口前都有個整路位

淡定!
考前深呼吸

不過聽日狂風雷暴 屌

多數考官會一早叫你轉定右線去,正路巴士都是跟隊去
沙駕多石11am 考官306號1tick pass
師傅話考官好鬆手
準備考既可以留意
同埋如果係佢考既話
佢10:50am應該會考大桶橋
然後11:00am多石

巴打jot低啦

淡定!
考前深呼吸

不過聽日狂風雷暴 屌

多數考官會一早叫你轉定右線去,正路巴士都是跟隊去

呢度呀,尋日我考果陣成堆車堆哂樽頸位,幾驚車尾踏到班馬線,右邊又有2架巴士想閘埋嚟,嚇到我腳都震
點解你地會記得考官係幾號

黃紙有

黃紙有

我果張寫到鬼畫符咁
好感謝巴打們 有埋圖話我個 多謝 今晚操埋最後一轉
我屌你老母,石蔭最後一個燈位,一個大剔
讓你班廢老過埋馬路先出,一出車頭就轉黃燈玩完
仆街 停車唔夠前睇唔到左邊車諗住駛前少少 點知有架車嚟緊 咪停翻起虛線前
個考官以為我想衝出去咁就下次見

佢dup停你?

冇dup... 但見到佢即刻寫已經知不妙

我一樣諗住前少少睇清楚 D,不過估到考官唔會知我想點,所以講埋出黎比佢聽「駛前少少睇清楚 d 先~」

我屌你老母,石蔭最後一個燈位,一個大剔
讓你班廢老過埋馬路先出,一出車頭就轉黃燈玩完

如果你本身係白線前已經開左車先見到轉黃燈
比油衝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞