召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
四月頭考何文田 不過啲手勢學壞曬 係咁比師傅屌危險同心急

一二一二隻腳呀

小兒麻痹

忠義街? 要小心細圈死車同埋大圈好似易好多

一二一二隻腳呀

小兒麻痹

忠義街? 要小心細圈死車同埋大圈好似易好多

我考培正道啊,沿途都幾多死車
三聯果d有冇p牌賣

有無詳細d?

前面嗰兩架車做緊斜路起步,有架私家車喺嗰兩架車中間行,我就跟住咁行 有時轉彎我見太慢就踩油,但就踩油踩得太大力

有無詳細d?

前面嗰兩架車做緊斜路起步,有架私家車喺嗰兩架車中間行,我就跟住咁行 有時轉彎我見太慢就踩油,但就踩油踩得太大力

攞到個牌 點飛都無人話你

考試就慢慢來,穩陣d

千其唔好心急,無人要你快

有無詳細d?

考試就慢慢來,穩陣d

收到

有無詳細d?

考試就慢慢來,穩陣d

收到

巴打寧願俾佢剔油門轉彎位置不正確都好過轉彎過左雙白線俾佢剔佔用他人行車線呀轉彎真係唔好快起碼我師傅係咁教
元駕兩take pass留名
希望可以幫到考元駕的人
元駕兩take pass留名
希望可以幫到考元駕的人

2 take pass 留名
上星期先成功

第一次忠義街 第二次澤安
聽朝考永孝街
好緊張

我都係聽朝考永孝街

相認
巴打考幾點

11點幾
lm
聽朝考永孝街
好緊張

我都係聽朝考永孝街

相認
巴打考幾點

11點幾

會pass,靚時間
lm
又話改post名
又話改post名

忘記左。。。

下次一定改
留名等睇有冇考元駕嘅巴絲打需要幫手

想問下元駕有無邊位師傅出名差
假設我踩入中線之前望過對頭無車,行行下有對頭車,我係咪應該睇下個架係咩車?
如果係大車就停,細車就慢慢行
利申:29號考天光道,見到常盛園個彎位睇唔清對頭
假設我踩入中線之前望過對頭無車,行行下有對頭車,我係咪應該睇下個架係咩車?

我師傅教
兩邊都有死車
你騎緊線,對頭又有車,要停

行左就要繼續行,停係中間到時兩頭唔到岸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞