召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲 (3)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

唔該晒你呀巴打
最後想問下遇到單車應該跟佢尾定當死車咁過

未遇到呢個情況喎
你問下師傅

單車都係車
27永孝街 今日上斜開車又溜後 好撚驚

巴打幾點 我都係

早你地2日 我考1135

唔該晒你呀巴打

未遇到呢個情況喎
你問下師傅

單車都係車

喺考試角度同一條行車線中移動嘅物體你係需要跟佢尾行,唔理佢係單車又好,一個跑得好快嘅阿婆又好,因為要預計佢無啦啦行出去中間

唔該晒你呀巴打

未遇到呢個情況喎
你問下師傅

單車都係車

喺考試角度同一條行車線中移動嘅物體你係需要跟佢尾行,唔理佢係單車又好,一個跑得好快嘅阿婆又好,因為要預計佢無啦啦行出去中間

單車又唔係死物
唔好太貼跟住就ok
3月10肥左油糖兩part
三個嚴重
泊車位唔啱
轉換行車線前未有查看交通情況
未有查看交通情況
如果抽快期
我想抽到番新界 係咪代表重新學路 會唔會好撚麻煩 定係建議我抽番油塘
因我住新界 學車下下走到油塘好遠

啱啱打左去沙駕問
個cs話 報佢地重考一定考沙田 8k連租車 十堂 但去到十一月先考
我應該揀咩好

如果你覺得係欠運咁咪抽快期 但如果你覺得係自己問題咁咪耐d比時間自己學好先
三個嚴重
泊車位唔啱
未有查看交通情況
如果抽快期
我想抽到番新界 係咪代表重新學路 會唔會好撚麻煩 定係建議我抽番油塘

啱啱打左去沙駕問
個cs話 報佢地重考一定考沙田 8k連租車 十堂 但去到十一月先考
我應該揀咩好

如果你覺得係欠運咁咪抽快期 但如果你覺得係自己問題咁咪耐d比時間自己學好先

係咪最好抽番油塘
抽唔到係咪可以唔要

除左觀駕
你冇得揀試場架喎
三個嚴重
泊車位唔啱
未有查看交通情況
如果抽快期

啱啱打左去沙駕問
我應該揀咩好

係咪最好抽番油塘
抽唔到係咪可以唔要

除左觀駕
你冇得揀油塘試場架喎
27永孝街 今日上斜開車又溜後 好撚驚

都係個句
唔好心急 FEEL到架車震一震先好鬆手制

好撚多斑馬線 仲要係斜路果到 好驚一停左再起步就瀨野 pass 到斜路起步但係炒呢d位都幾撚on9
6月天光道留名

今日第一日學車好刺激

棍定自動波呀
第一堂應該學下開車停車轉波啫

手腳會唔受控制

加油
一開始一定會
記得放極力子個下要慢慢放

極力子問題未有(我諗係佢有幫我踩)
反而扭軚成日唔夠快
回又太慢
仲放空手等個軚自己回返
俾佢屌左幾次

放空手回軚即肥

我隻手痴住軚但唔用力等佢自己回係咪都唔得
考試都要收一堂錢係咪正常?
感覺上好搵笨

我收夠兩堂
考試都要收一堂錢係咪正常?
感覺上好搵笨

我個師傅都係
不過咁諗啦 佢比架車你考
都唔算搵笨嘅

我都唔明 租車千幾 做乜另外又收多一堂

我都有呢個問題 我租車錢就係租車黎考
關上堂咩事
6月天光道留名

今日第一日學車好刺激

棍定自動波呀
第一堂應該學下開車停車轉波啫

手腳會唔受控制

加油
一開始一定會
記得放極力子個下要慢慢放

極力子問題未有(我諗係佢有幫我踩)
反而扭軚成日唔夠快
回又太慢
仲放空手等個軚自己回返
俾佢屌左幾次

放空手回軚即肥

我隻手痴住軚但唔用力等佢自己回係咪都唔得

最好自己回啦
就考永孝街 我想問上落斜我都係用2波其實有冇問題

睇前面有冇車
冇就3啦

同埋點都要3波下俾官睇

但如果前面有車,行太慢,唔夠力上3就唔好夾硬冇力上3

睇前面有冇車
冇就3啦

同埋點都要3波下俾官睇

因為我上斜轉3波成日都會變到架車車速好慢同好嘈

睇前面有冇車
冇就3啦

同埋點都要3波下俾官睇

因為你踩油唔夠深
上斜2轉3
係放極力子同時keep住比油會順d

睇前面有冇車
冇就3啦

同埋點都要3波下俾官睇

因為你踩油唔夠深
上斜2轉3

睇前面有冇車
冇就3啦

同埋點都要3波下俾官睇

因為你踩油唔夠深
上斜2轉3

永孝街好撚長,2上3,3落2都要做4,5次
泊L位個時,回直架車個時可唔可以停低回兩下死軑架?
明明張分紙寫唔俾死軑架,我師傅又話無問題

最好唔好啦
[quote]泊L位個時,回直架車個時可唔可以停低回兩下死軑架?

最好唔好啦[/quote]

吊極力子點都比架車郁少少先回啦
你永遠唔知個考官幾嚴

最好唔好啦

吊極力子點都比架車郁少少先回啦
你永遠唔知個考官幾嚴

自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞