[無聊做樹窿] 最近你煩緊乜?

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
學生個仆街老母
乜撚都賴落我到
病撚左又係我
乜撚都係我唔岩

屌你
不如放落玻璃箱供奉
明明A0,點解d已婚一族個個覺得我都結左婚
學生個仆街老母
乜撚都賴落我到
病撚左又係我
乜撚都係我唔岩

屌你
不如放落玻璃箱供奉

個老母正仆街
愚人節果陣諗住同男朋友玩下
話我有左
點知佢信左 嚇到鼻哥窿都無肉
之後我同佢講愚人節快樂
佢就嬲左我 話我今次好過份 唔會原諒我

又真係玩大咗喎
呢D嘢真係唔可以用嚟開玩笑
瘋狂Say Sorry吧啦

Say左啦 但佢唔理我
點算好

Sorry完有冇認錯?
話知道今次自己真係好過份之類

冇架喇, 唯有係每日一兩句搵搵佢
等佢感受你悔意啦

有認錯果啲呀 話以後都唔會攞依啲黎講笑
但佢都唔理我 可能覺得我個人太幼稚唔夠成熟
其實我真係好貪玩 開頭真係覺得無乜野 好小事

拿,我唔係叫你唔好道歉,但你而家狂道歉只會比佢以後食住你,適度就可以
但係千祈唔好發佢脾氣話我都say sorry左咁多次,你咁撚小氣架 實出事

一開頭我都係講左幾句
但無諗過佢嬲咁耐
所以今日我就係咁道歉
已經輸了

玩弄感情既人會有報應

我都唔知忍唔忍到唔搵佢 但5月如果佢還書比我果時我都會問清楚成件事,問佢係咪連朋友都唔想做

我已經唔知點對承諾依樣野了

佢依家都藍剔你就唔好再搵喇
疊埋心水等五月佢仲會唔會出嚟啦
到時出到嚟都可以睇下對方態度再問佢
講真如果佢唔出/出到嚟都擺明避你嘅
你都知道發生咩事

無搵佢啦,佢咩都無block我,我估佢都未到憎我依個地步既
依家真係等到時先數,我都睇開左好多

學識睇開d就好
老實講啦巴打, 你都知道我係個悲觀撚
但呢個月我真係發現
其實好多嘢會有驚喜發生, 唔係你想像中咁差

我唔係話俾咩希望你
只係有時d嘢, 都未殺到嚟, 就唔好諗咁多

佢既出現係我人生一個驚喜
擁有命運給我驚喜,不知道也添顧慮
而家只可以等下一個驚喜出現了
其實我都唔知自己係悲觀定樂觀,
我心入面諗既全部係壞結果,但我相信既係有希望
我就係等左成二十年都未有先行出黎識下人,結果係令我成長,但係一個幾失敗既事黎

人生就係不斷失敗又不斷嘗試
依家得到幸福嘅人有邊個唔係滿身傷

加油啦
我係悲觀但我仍然相信呢個世界有一個人等緊我/你
雖然我地唔會知道幾時遇到佢
但總有一日會嘅

絲打講得岩,所以我都會重新識過其他人,
只希望下一個係真心珍惜對方而唔係玩玩下
多謝你呀

我都覺得絲打講得好岩 平時我都好悲觀 呢幾日我又好負面 做咩都冇心機 狂喊 覺得自己好差勁所以佢先離棄我 不過之後我fd都講左d差唔多既野令我諗通左 佢話 呢個世界每個人都有唔同既缺點 冇人係完美既 雖然今次經歷令你失去左信心 但其實現實只係你仲未等到果個肯包容你一切缺點 肯拎個真心出黎愛惜你 真正同你夾同合拍既人... 留戀對自己完全冇好處 因為佢根本唔再在意同珍惜你 重新出發 先係對自己最好既解決方法 希望大家都快d搵到果個真正適合自己既人啦
係美國讀緊書 返左黎香港等大學offer.. 琴日正式開始派..好驚我冇offer
返唔去 所有努力就白費曬..

你都知道發生咩事

學識睇開d就好
但呢個月我真係發現

我唔係話俾咩希望你

我就係等左成二十年都未有先行出黎識下人,結果係令我成長,但係一個幾失敗既事黎

加油啦
但總有一日會嘅

多謝你呀

我都覺得絲打講得好岩 平時我都好悲觀 呢幾日我又好負面 做咩都冇心機 狂喊 覺得自己好差勁所以佢先離棄我 不過之後我fd都講左d差唔多既野令我諗通左 佢話 呢個世界每個人都有唔同既缺點 冇人係完美既 雖然今次經歷令你失去左信心 但其實現實只係你仲未等到果個肯包容你一切缺點 肯拎個真心出黎愛惜你 真正同你夾同合拍既人... 留戀對自己完全冇好處 因為佢根本唔再在意同珍惜你 重新出發 先係對自己最好既解決方法 希望大家都快d搵到果個真正適合自己既人啦

咁我又唔覺得係我太差,至起碼我拎左個真誠既心黎對佢就好足夠,玩實就係咁無奈 寄望下一個啦,其實情況無自己諗得咁壞既
今日同fd食飯,真係覺得人生無常 佢屋企人係前幾個星期突然過左身 人與人之間既關係真係好脆弱。即使最親同陌路人都係

學識睇開d就好
但呢個月我真係發現

我唔係話俾咩希望你

加油啦
但總有一日會嘅

多謝你呀

咁我又唔覺得係我太差,至起碼我拎左個真誠既心黎對佢就好足夠,玩實就係咁無奈 寄望下一個啦,其實情況無自己諗得咁壞既
今日同fd食飯,真係覺得人生無常 佢屋企人係前幾個星期突然過左身 人與人之間既關係真係好脆弱。即使最親同陌路人都係

岩呀 逼自己相信下個會更好 先有信念繼續行落去
不過呢 我覺得生老病死係人生必經既 根本無可避免
但係 我地仍然可以把握我地現有既機會同時間 好好珍惜身邊果d值得被珍惜既人同事 過去既都改變唔到啦 繼續做好自己 無悔就可以啦

學識睇開d就好
但呢個月我真係發現

我唔係話俾咩希望你

加油啦
但總有一日會嘅

多謝你呀

岩呀 逼自己相信下個會更好 先有信念繼續行落去
不過呢 我覺得生老病死係人生必經既 根本無可避免
但係 我地仍然可以把握我地現有既機會同時間 好好珍惜身邊果d值得被珍惜既人同事 過去既都改變唔到啦 繼續做好自己 無悔就可以啦

依家只可以增值自己,其實佢都令我生活有改變,只可惜佢唔會知道
只可以講珍惜唔係個個都會接受,而你接受左想珍惜既時候已經無可能,依種先係最痛苦 我都好珍惜自己身邊既人,但痛時真係有心無力,唔知點做
愚人節果陣諗住同男朋友玩下
話我有左
點知佢信左 嚇到鼻哥窿都無肉
之後我同佢講愚人節快樂
佢就嬲左我 話我今次好過份 唔會原諒我

又真係玩大咗喎
呢D嘢真係唔可以用嚟開玩笑
瘋狂Say Sorry吧啦

Say左啦 但佢唔理我
點算好

Sorry完有冇認錯?
話知道今次自己真係好過份之類

冇架喇, 唯有係每日一兩句搵搵佢
等佢感受你悔意啦

有認錯果啲呀 話以後都唔會攞依啲黎講笑
但佢都唔理我 可能覺得我個人太幼稚唔夠成熟
其實我真係好貪玩 開頭真係覺得無乜野 好小事

拿,我唔係叫你唔好道歉,但你而家狂道歉只會比佢以後食住你,適度就可以
但係千祈唔好發佢脾氣話我都say sorry左咁多次,你咁撚小氣架 實出事

一開頭我都係講左幾句
但無諗過佢嬲咁耐
所以今日我就係咁道歉
已經輸了

如果今日say晒sorry佢都唔理你就擺係到攤一攤先
始終你可以做嘅都做晒

有時又冇話輸唔輸嘅
今次點都係你唔著…點都要認低威架啦
學生個仆街老母
乜撚都賴落我到
病撚左又係我
乜撚都係我唔岩

屌你
不如放落玻璃箱供奉

依家d家長係咁撚樣架啦
講真我都做過教畜呢行
d仆街家長真係當你狗咁屌
禮貌差又霸道,乜撚嘢都話係學校錯

正常緊係學校同家長合作去教個小朋友
依家?個家長教返個細路嚟屌柒你學校
都唔知咩世界嚟

你成熟

玩弄感情既人會有報應

我都唔知忍唔忍到唔搵佢 但5月如果佢還書比我果時我都會問清楚成件事,問佢係咪連朋友都唔想做

我已經唔知點對承諾依樣野了

你都知道發生咩事

學識睇開d就好
但呢個月我真係發現

我唔係話俾咩希望你

加油啦
但總有一日會嘅

多謝你呀

其實我覺得絲打你個case唔係想像中咁差架
講真,依家雖然係馬後炮
但個男仔同得你sweet同曖昧
點都係對你有d意思,證明你都係被愛過
只係大家關係未穩定,佢EX就殺返出嚟啫

千祈唔好覺得話咩二揀一對方唔揀你就灰晒
諗下,其實佢地都已經有年幾感情做基礎
同你只係短時間,又點可以拎嚟比?對你自己都唔公平啦
只能夠講句你同佢有緣無份

但話唔定下一個就有緣有份呢
係美國讀緊書 返左黎香港等大學offer.. 琴日正式開始派..好驚我冇offer
返唔去 所有努力就白費曬..

尋日先正式開始
唔洗咁快擔心住嘅
對自己有d信心
相信你嘅努力係唔會自費
煩緊點識social型既男仔但佢淨係對同性social

介紹比我識
讀書讀到冇曬方向
Interview完好耐仲未出offer
做pj啲group mates嗌曬交 夾喺佢哋中間好辛苦
毒撚性格但鍾意咗個好外向對個個都好好嘅人
好多好多唔開心唔知可以同邊個講

讀書呢家嘢樓主我都冇咩經驗
不過係夾住係中間的話真係要好小心
但我覺得如果你抱住做好份PJ,唔好講其他嘢的話
應該都可以安全過到嘅

至於鐘意咗個外向嘅人,其實都幾辛苦
因為始終佢地都相識滿天下
好難去感覺到對方對你有冇意思
但咪試下由朋友開始囉,當自己識多個朋友冇壞

唔開心可以盡情係到講
都係𠴱句啦!大把巴絲陪住你

你成熟

純粹同同性我又唔覺得係social型喎
如果淨係同男仔傾,可能佢都係唔識同女仔溝通𠴱d

你有冇識佢身邊嘅男仔frd呀?

你成熟

冇人想理我
冇人想理我

我理你

純粹同同性我又唔覺得係social型喎
如果淨係同男仔傾,可能佢都係唔識同女仔溝通𠴱d

你有冇識佢身邊嘅男仔frd呀?

佢啲fd一係閪撚到不行,一係毒撚到冇feedback
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞