[無聊做樹窿] 最近你煩緊乜?

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

絕交 block埋咁誇張?
但你而家會唔會有機會見到佢 你地本身係同學同事定點

我地之後都會見 我地有d堂會見 但係我唔想見到佢地好sweet咁樣 我好辛苦

Block左佢但同佢見到面唔係仲奇怪咩
I know that feel bro 我而家係學校成日都見到佢同佢女朋友 佢地上堂又一齊坐得好埋又挨身挨勢 見到佢地咁樣真係好唔開心 明明前個排你先同佢日傾夜傾 但而家佢既另一半唔係你

係好怪 佢都鬧我幼稚 但係我寧願佢憎我 都唔好記得我

佢鬧得你好啱,你真係好幼稚

唔好怪我咁mean
人地已經同咗第二個一齊
你覺得你block咗佢佢就會憎你?
哪來的自信

我都覺自己好仆街

你真係仆街都話
但你依家係幼稚

唔好以為做呢d嘢個女仔就會憎你
人地根本WFC
仲幸興自己冇同你一齊

自己諗清楚啦
最後變到冇風度,輸唔起𠴱個係你jar

I know that feel bro 我而家係學校成日都見到佢同佢女朋友 佢地上堂又一齊坐得好埋又挨身挨勢 見到佢地咁樣真係好唔開心 明明前個排你先同佢日傾夜傾 但而家佢既另一半唔係你

唔好怪我咁mean
人地已經同咗第二個一齊
哪來的自信

我都覺自己好仆街

你真係仆街都話
但你依家係幼稚

人地根本WFC
仲幸興自己冇同你一齊

自己諗清楚啦

唔做都做左 仲可以點
話說識咗個女仔兩 三個星期 今日約咗佢食lunch 成程都幾好 不過有個位我好似柒咗 就係過馬路個陣我無啦啦捉住佢手臂 佢好似嚇一嚇咁 之後去到間餐廳食野全程都有講有笑 不過唔知點可以更進一步 因為佢黎緊考試話想專心讀書讀到六月 而佢個科真係要讀好多

好耐無食過你

屌你 答咗我問題先啦

大佬呀冇啦啦俾人捉住手臂我都嚇一嚇啦
但去到間餐廳之後都有講有笑,即係冇事啦

溫到六月都好短時間啫
呢兩個月可以照約佢食個lunch之類
睇下佢肯唔肯出,知佢溫得辛苦呀剩就俾d支持佢

btw我都好耐無食過你

佢加藥之前任我亂摸架喎
我摸完仲要罵佢點可以隨便比男仔摸

其實巴打你呢個故事都令我覺得幾心酸
祝福

唔好怪我咁mean
人地已經同咗第二個一齊
哪來的自信

我都覺自己好仆街

你真係仆街都話
但你依家係幼稚

人地根本WFC
仲幸興自己冇同你一齊

自己諗清楚啦

唔做都做左 仲可以點

唔係叫你去補鑊
依家同個女仔講咩都冇用
但日後見面用咩態度去面對佢
你仲可以有其他選擇

有時唔係話得唔到就要佢係自己生命中消失嘅
認真諗下,得唔到就要咁的話,其實你都唔係好愛啫

唔好怪我咁mean
人地已經同咗第二個一齊
哪來的自信

我都覺自己好仆街

你真係仆街都話
但你依家係幼稚

人地根本WFC
仲幸興自己冇同你一齊

自己諗清楚啦

唔做都做左 仲可以點

唔係叫你去補鑊
依家同個女仔講咩都冇用
但日後見面用咩態度去面對佢
你仲可以有其他選擇

有時唔係話得唔到就要佢係自己生命中消失嘅
認真諗下,得唔到就要咁的話,其實你都唔係好愛啫

問題係佢條仔係我識架 我唔知點面對佢地 可能我唔愛佢先可以block佢 去到咁盡我都覺得係我錯 不過我已經對呢個世界失去希望 我預左我之後都係一個人過架啦 報應
話說識咗個女仔兩 三個星期 今日約咗佢食lunch 成程都幾好 不過有個位我好似柒咗 就係過馬路個陣我無啦啦捉住佢手臂 佢好似嚇一嚇咁 之後去到間餐廳食野全程都有講有笑 不過唔知點可以更進一步 因為佢黎緊考試話想專心讀書讀到六月 而佢個科真係要讀好多

好耐無食過你

屌你 答咗我問題先啦

大佬呀冇啦啦俾人捉住手臂我都嚇一嚇啦
但去到間餐廳之後都有講有笑,即係冇事啦

溫到六月都好短時間啫
呢兩個月可以照約佢食個lunch之類
睇下佢肯唔肯出,知佢溫得辛苦呀剩就俾d支持佢

btw我都好耐無食過你

佢加藥之前任我亂摸架喎
我摸完仲要罵佢點可以隨便比男仔摸

其實巴打你呢個故事都令我覺得幾心酸
祝福

多謝絲打,我怕佢病好比其他男仔呃咋,佢試過走光比我睇到對胸,我叫佢著好d比我睇蝕曬啦,佢仲夠膽死唔介意反問我,我著左底衫你都睇到咩
HELLO 上返水報個平安先

巴打發生咩事呀
等我地做下樹窿

巴打發生咩事呀
等我地做下樹窿

無, 係覺得有時好多野都吃力不討好
好多人淨係會睇表面去判定晒你所做既一切
暗地裡付出幾多都係無咩用

巴打發生咩事呀
等我地做下樹窿

世界就係咁
好多野佢地都只係睇表面
佢地唔會理同唔想知背後既野
讀書同工佢都遇過依d事

巴打發生咩事呀
等我地做下樹窿

世界就係咁
好多野佢地都只係睇表面
讀書同工佢都遇過依d事

wadiu 見到朗豪坊今日發生既事
真係有D心寒 本身今日有諗過出去旺角 極大機會去朗豪坊
人就係咁脆弱 隨時唔知下一秒發生D咩意外
我女朋友好似仲掛住個ex
煩緊搵工
我defer左一年所以比我本身個圈子既人遲一年先畢業
望住佢地個個都有好offer 有d明明唔勁都拎到好offer 而我仲係到搵緊工既時候
我真係好灰好大壓力
唔想去妒忌人地但偏偏控制唔到
讀緊U

上年係學校個event 見到個幾靚既女仔(同一間U)

果陣細膽無主動去識佢 果陣佢都係A0

不過佢有上莊 所以stalk 到佢ig fb

最近好留意佢ig 每個ig post 都睇晒

覺得佢true pure 呢排成日ff同佢拍拖

最近問番佢d fd 先知佢仲未出pool

最最大問題佢份人都幾yo 又上莊 又玩ocamp 又住hall

點解仲未出pool ? 正常靚女應該有好多有條件既男仔approach (佢女校出身)

最大問題我可以點識佢

巴打發生咩事呀
等我地做下樹窿

講起呢個話題,我都有少少感想
雖然唔知巴打你係喺工作,友情定感情方面有呢種感覺
但人真係好表面
或者咁講,有好多暗地裡嘅嘢對方睇唔見
咪直接覺得你冇做

有時係身邊熟你了解你嘅人
都未必會知道你暗裡付出幾多
我女朋友好似仲掛住個ex

好似?巴打係邊d方面有呢種感覺
煩緊搵工
我defer左一年所以比我本身個圈子既人遲一年先畢業
望住佢地個個都有好offer 有d明明唔勁都拎到好offer 而我仲係到搵緊工既時候
我真係好灰好大壓力
唔想去妒忌人地但偏偏控制唔到

都係𠴱句:各有前因莫羨人

你妒忌人地有好offer
可能人地都妒忌你有得defer一年
讀緊U

上年係學校個event 見到個幾靚既女仔(同一間U)

果陣細膽無主動去識佢 果陣佢都係A0

不過佢有上莊 所以stalk 到佢ig fb

最近好留意佢ig 每個ig post 都睇晒

覺得佢true pure 呢排成日ff同佢拍拖

最近問番佢d fd 先知佢仲未出pool

最最大問題佢份人都幾yo 又上莊 又玩ocamp 又住hall

點解仲未出pool ? 正常靚女應該有好多有條件既男仔approach (佢女校出身)

最大問題我可以點識佢

好多原因嘅
或者佢真係要遇到個啱嘅人
可能講出嚟冇人信
但我身邊好多條件好嘅女仔frd都係A0/A1
唔係個個女仔都好似連登仔講咁係雞係公廁嘅

你地有冇d咩共同點先?
例如係IG到有冇見到共同frd or 興趣之類?
好冇安全感 知佢返工好多野做所以唔敢煩佢
但又見佢whatsapp係咁online仲要藍剔我
仲成日無視我 好心淡
鍾意翻個ex 其實一直對佢都有啲野 近排見翻 即刻投曬降

巴打發生咩事呀
等我地做下樹窿

世界就係咁
好多野佢地都只係睇表面
讀書同工佢都遇過依d事

果時我仲係朗豪坊附近
人既關係又係咁脆弱,好多時話活在當下
但又點會做到先得 現實咁多顧慮

巴打發生咩事呀
等我地做下樹窿

講起呢個話題,我都有少少感想
雖然唔知巴打你係喺工作,友情定感情方面有呢種感覺
但人真係好表面
或者咁講,有好多暗地裡嘅嘢對方睇唔見
咪直接覺得你冇做

有時係身邊熟你了解你嘅人
都未必會知道你暗裡付出幾多

叉燒絲打你講得好好
其實我成日都有呢種感覺, 無論係邊一方面都會
因為我個人本身唔鍾意開口埋口提住自己做過D咩 為人地付出左D咩
所以無論係屋企, 做野定拍拖,
D人都會覺得我係一個可能有D自私或者本身性格就唔鍾意幫人既人
但我事實上自問對D應該要對佢好既人, 係都幾好下
不過算啦, 叫完春就無事

巴打發生咩事呀
等我地做下樹窿

世界就係咁
好多野佢地都只係睇表面
讀書同工佢都遇過依d事

果時我仲係朗豪坊附近
人既關係又係咁脆弱,好多時話活在當下
但又點會做到先得 現實咁多顧慮

2017過左3個幾月已經好多後生仔女過身
唔知今年發生咩事
自己好感觸 因為思考到人生存既意義... 突然覺得都冇乜野好寄望
前途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞