(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
660 Like 52 Dislike
唔好再咁戇鳩諗到條女咁好啦
幾個星期前分咗手 同你一樣
每日失眠 無胃口 無動力做所有野 人生完全變咗灰色

我明白有幾痛
前一日仲攬到實一實 做晒情侶會做嘅野 好甜蜜 後一日就已經會好拒絕要分手 叫你唔好再搵佢煩佢 唔想再見到你 甚至當我去搵佢挽回嘅時候 佢搵我屋企人叫我屋企人即刻帶我走

個狀況跳得太快 完全反應唔切 感覺就係上一秒仲係天堂 下一秒突然跌咗落地獄咁 完全唔知發生咩事

睇巴打你呢個case 睇得出你好愛佢
男人都係以為自己理智但好感性嘅生物 同佢講完唔想復合 下一秒又復悔 想復合 我明
但我覺得其實係你前女朋友嘅問題 先唔講有無俾帽你睇 佢呃你已經係佢唔啱 然後再咁決絕要分手 好可能今次真係俾帽你睇

唉 巴打 呢一刻我明其他人講咩都唔會對你有幫助 你依加只可以沉淪一排 傷心一排先 我明係好難捱 但呢個一定要經過㗎喇

我明你會妄想可以復合以為仲有機會 但我好清楚話個事實俾你知 無㗎喇 佢走咗喇 唔會再有機會復合

過一排啦 過一排會好啲
岩岩今日正式分左手
未去到樓主你咁絕望
不過個人無哂動力 好空虛咁
但明知佢係唔會改 亦都嘈左好多次
嘈到今朝佢黎揾我都個嘈緊 亦係今朝既對話令我知佢唔會改
所以我無喊過 只係個人好空虛
我信會捱得過 無論你定我

樓主加油,共勉之
多謝你巴打,我諗我就係投放太多自己既愛落去,
working holiday 就唔會再去了,
始終當初因為唔想同佢分隔兩地,先跟埋佢一齊去,
個陣時諗住考黑警(2013年),所以都開心去左working holiday
多謝你
哦 咁無野 我無
一路痛住一路慢慢思考下衰咩位,邊D PART可以改啦
以佢作為一個原動力去改,但一定要為自己作戰
咁最後萬一結果唔如願,你都已經成為一個更好既人丫~~

加油.........
我都努力緊....好攰,有時都唔知逼到自己咁係為乜
不過一諗到咁先有資格HI番佢,同埋都係一個改善自己既好機會
就都係繼續逼自己奮戰啦
(講係咁講,邊痛邊以慢慢慢慢既速度咁向前進)
真心的
早日心息
愈唔心息只會愈難受

我個心都痛緊
所以you are not alone.
我同佢係開左家人共享
知道啦巴打
11/10 十八區 全民文宣
https://lih.kg/1641776
時間會沖淡一切
繼續屌醒我
明啦 巴打
真係會好痛苦
痛苦一排就好
之後你就會覺得好彩無再一齊
因為佢出賣得一次就會有第二次
你值得更好
趁宜家增值下自己
做d自己想做既野
多謝你
我明
只能講大家一齊加油啦
難過總要過今晚
人生一個經歷姐 唔好睇唔開 失戀個個都試過 雖然冇睇哂 但都加油啦巴打
真係好撚on9
知道 師傅巴
其實我心底裡都知係冇㗎啦

但真係好似你講咁,你地講既野都明白,
但唔知自己點樣同幾時先做到

加油呀巴打
巴打 好彩你無去台灣 怕你做左陳同佳2.0
加油巴打
巴打加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞