(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
呢種女人真係好絕,又自私又狠毒又賤格,真係仲衰過臭雞
但我明白,我知道就算佢再仆街,你都係會無可救藥咁深愛住佢,想用盡一切去挽留佢
絕,唔係絕在佢唔再愛你,同你從此各走天涯
係佢會用盡一切辦法去抹殺去消滅你地一齊相處過既時間,你地既誠諾不斷用一個又一個藉口去掩飾,甚至想你從此消失於世上,願你從來都冇出現過
根本係唔係有第三者出現,完全唔係重點,呢樣野冇經歷過既人永遠唔會感受到,剩係識講一堆豪無營養既綠帽理論,重點係"背叛"呀我屌你老母
真正被最愛背叛過既人先知果種地嶽般既煎熬,真係每一分每一秒每一刻都好難受
樓主,算啦,人類根本就係咁醜惡,個個都只係披住人皮既狼,講過幾多誓言幾多誠諾,一齊經歷過既艱辛,係保護自己既時候統統都可以無情地撕破
不斷地醜化佢,不斷自己埋頭諗唔開,到最後建立起自己既心牆唔好再信任何人,自己一個生存落去啦
我會加油 多謝你
巴打
睇完你篇文就知個女仔唔係好
有男友仲上其他男仔屋企真係過份
話冇做對你唔住嘅事
冇錯你係話相信佢
但其實心入面點都有條刺
日後都係會懷疑同不安
最後其實都可能會分手
信任破壞左就冇
背叛左就係背叛左
你地兩個最後嘅結局咁樣巴打你唔好怪晒自己
其實個女仔都有責任
所謂想結婚都只係掩飾佢變心/未玩夠嘅藉口
我明七年的確好長
大家都一齊經歷過好多事
咪當係一個好機會睇清楚一個人
好過結左婚先後悔

感覺上巴打係一個好男人
你值得有個更好嘅人
分手一定係痛嫁啦
不過頹一陣好啦努力重新出發
加油!
多謝個天 係你未去到最後一刻比你睇清楚條女為人 不柱下半生
基巴 你唔好咁
咪又係雞
加油
收到
一定有,你唔好傻唔好咁天真,上到人地屋企會唔扑咩,咪撚癲啦
多謝大家,多謝連登
我會協助你搵到好仔仔
上邊好多巴絲分享,加油巴打
明白你,認定左一個人,如果要分開,真係冇勇氣自己行落去
多謝你,早抖啦
我完全明!真係明!
一睇到你每一日會擔心佢果到 我都睇到喊左
我真係唔知會唔會對佢狠心到
巴打講既野我都明白既 多謝你
多謝你藍絲祝你地一直幸福
I know that feel...之前男朋友瞞住我識咗個女仔,覺得對我唔住唔知點面對我就話返唔到轉頭。我不停話比機會佢重新開始,只要佢返嚟就乜都得,佢唔肯,我知佢同個個女仔一齊咗,但佢唔認。我日日whatsapp打好多野比佢,日日喊好想死,出街出到夜一夜等自己好攰即刻訓。隔咗排佢搵返我,知道我唔再圍住佢轉就開始後悔。最後我同佢一齊返,頭半年都一直有條刺,有想過分手,每次諗返個心都好痛,但係一齊返都睇得出佢有誠意,慢慢建立返信心,依家終於可以返返以前咁。
分開個段時間係好難捱,但識多啲人同多啲人傾計,時間真係可以沖淡嘅,努力捱過佢 加油啊巴打!Btw Sorry for 1999
多謝你,希望真係唔會再係痛苦
巴打,我喺你嘅經歷當中見到自己,一世人冇機會同心愛嘅女人兌現承諾真係好辛苦。
分左手5年都仲會諗起 俾d時間
唔會忘記但會過去的
買副3萬塊puzzle砌下 幫到的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞