(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
多謝你
一齊加油
七年...的確好長,好難忘記。
只有時間可以令你放低
她 不值得有你,你 值得擁有更好。
回憶幾開心 幾幸福都好 已經係過去。
一切都回不過去了。
她離開你 亦知道他不是自己想要的
或者 她內心都有一份內疚 內疚得不敢再與你一起
她 錯了,已經是改變不了的事實。
就讓這七年成為你倆最好的回憶吧。
至少 你們曾經很幸福快樂。
曾經 有一個視對方為一生的人。
最後 或者大家都不會找好像對方那麼合襯的人
但是 事實卻是 彼此都不能回到從前的你們了
再沒有「我們」,只剩下你和她。
多謝你
因為真係未試過投入咁多愛係一個人身上
同佢一齊之前,好多事都擺係心入邊
一齊之後我終於可以做自己
我明 有咩事都同佢講 依家突然無咗 睇連登就清一色黑警 愈睇愈傷心 挽留換來既係block
女人話變就變
要分總有千萬藉口
我知道呀
係我開post 前
都睇左感情台成日
同路人太多了
連登有愛,多謝你地
我好明白
我同前度一齊左五年
分左手半年
佢最近block左我
知道 身邊啲兄弟都咁講
只可以講句放低佢
同埋拍拖有時唔應該全世界得番對方

一來友情 親情都好緊要
作為你兄弟一拍拖就玩消失 真係慘

二來大家有各自嘅生活可以保留到多D新鮮感
唔洗日見夜見

希望呢次分手你可以變得更好
愛情 友情 親情都好緊要
唔好只係睇重是但一樣
我都有依個預感
雖然做唔到啲咩 但加油呀巴打
其實佢一直都係扮緊
原本我係咁既人
但當我發現太愛佢了
就做唔出
丟左佢喇

可以玩下MARIO KART
一齊左6年,都係被帽所以分開.
散左1年9個月,雖然依家唔係話完全放低但係至少唔會再成日search佢啲嘢黎睇。
開頭嗰幾日冇喊過好似冇乜嘢咁,直到過一個月都冇,佢同我懷疑嗰個女仔一齊左,post左佢同個女仔啲嘢之後我先開始真係崩潰。
食又唔係訓又唔係,日日訓得3、4個鐘就自然醒又或者成日訓唔到。
我明白架,當我係一個更好既人
就會有更多選擇明架 真係明
咁講就行左啲,但可能就係藉住今次,比個機會你識個更加珍惜你嘅人呢!
巴打加油
然後再同我講: 我失眠 我唔舒服
我問 咁我有咩可以做?
佢話冇

我就諗返起 嗯 依家已經有第2個女人訓係你隔離
其實你話俾我知做咩 我仲會擔心關心你 第一個反應仲係會為你諗 但其實你根本唔係想要我做啲咩 你只係口痕講下
求下你 唔好再同我講 唔係我唔想知
只係你再講 我只會再諗起你跟第2個女人走左 再痛多次
多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞