(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
經歷過
EX仲要分開冇耐就同第2個訂婚
我曾經都好難受 每日行屍走肉咁
但只能夠同你講一定要狠下心刪除一切有關佢嘅嘢
唔諗係好難 但搵多啲嘢比自己做 去旅行又好 咩都好 時間一定會幫你放低一切 真係㗎
去溝過一件啦 分散一下
佢都係咁,然後同你分手咗。囉

此警號係叫你,係時候更新2.0
從新出發人生。。。
巴打,好好珍惜
佢想做咩都陪佢去做
支持佢
唔好管佢咁多
6年啦
女人會開始想有返多啲自由
由以前中意痴住你
會開始唔耐煩你
知道
啱。。。 永遠都記得果一幕 口口聲聲話唔想拍拖 只係想自我反省下 等我仲以為有機會可以再一齊 曾經仲話「雖然你唔係我第一個 但係你一定會係我最後一個」 點知兩個月之後就見到呢一幕
Goooooooood Noce
我未識抽離 好辛苦
依首歌害死幾多未出現問既情侶
老實講 咁自責做乜?
佢依加唔比帽你戴
就算結左婚 都會比你戴
上埋人地屋企 無扑野?
今次唔扑都仲會有下次
7年彩清楚依個女仔唔值得你娶
亦代表你地無咁嘅緣

手足 慢慢放手 放過自己
當你回頭一看 就會覺得依條女差啲比帽你戴

利申 睇台灣dcard (大學生app)幾年
勁撚多綠帽事件(不分男女)
好多原諒一次 真係會有5,6,7 次偷食

佢呃你 暪你 仲有尊重過你咩?
想結婚咪開口傾囉(依啲兩個人嘅事
仲不可能收埋係心) 佢變左心啦
你死心啦 (咁樣好絕 但係事實黎
多謝你絲打
用其他野麻醉自己啦 我諗你半年到一年就可以開始重新出法 加油 利申過來人過左4年仲記得😭
你個名笑左一下 多謝你
我都真係明
前年本來年頭book左機票同佢一齊去加拿大探佢屋企人
之後散左 到而家同左呢個一齊都2年
但係我到而家我發現
原來我重未放低佢
岩岩散個陣好憎佢 但係時間耐左 發現原來我一直都未放低佢
其實都係講緊現實
始終女人去到20幾都會開始諗將來
20幾既男人 可能只係努力緊 都未有金錢基礎

所以怪就怪自己冇能力留住
btw 下個會更好
利申 :現任都兩年了
收到晒
其實依家諗返原來都散左半年。。。原來咁快就半年喇。。。佢之前係同我一齊之前試過出軌/呃蝦條 所以佢同我啱啱一齊嘅時候話會改 我當時半信半疑 但係時間耐左 真係依賴左佢 唔知點解將承諾睇得好重。。。覺得自己真係好傻
點樣先可以搵到個可以治癒自己傷口既人
多謝你絲打,如果真係頂唔順,又冇人傾到就搵你
你還好嗎?
依賴同習慣真係會搞到自己好辛苦
個下應該好難受
多謝同恭喜你
尤其係當你發現原來得自己咁在意呢一段關係/每一個好小嘅承諾 真係會傷心到pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞