(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
加油巴打
好明顯佢講大話扼你啦! 話唔會同個男仔一齊,係你先會信。巴打你冇錯呀,佢將來一定會後悔離開你,唔好再比機會佢
最仆街係啲狗公最鍾意就係扮清高唔係狗公
加油巴打,你睇完依個post
就會發現唔係得你一個
雖然我呢刻仲未走出黎
冇資格安慰人
果個男仔有冇女朋友?
加油
btw 見你講一齊變老
就諗起我同佢大家話過要變老白頭髮拖手行街
恭喜你
十年,分左差唔多一年。
佢覺得累,識左第個條件更好既,咪散囉。
分手果晚仲要坐人地車出黎講分手。

係好撚難頂嫁啦,情緒似過山車咁嫁啦。
唔開心就去放假行下海邊,心情會好少少。
多d搵朋友陪下,講下電話都好。
打下d熱線電話,同人講完會好d。

上YouTube search 呢條片 "how to lose weight in 4 easy steps"
希望你有得著啦
學識由愛佢變愛自己多d
襯呢個時間 增值下自己
唔好俾自己得閒

總會有人懂得你嘅好
但你要識得令你自己變得更好
做好迎接Right Person嘅準備
我真係信,希望佢唔好最後都呃我
知道
冇撚有錯,屌
有時會諗如果唔係香港咁on9係咪就行到落去
唔係被分手 但我明
訓教靚教 聽日繼續起身返工 好快會慣
加油
巴打 又係我 我都係啱啱散完 好知道你呢一刻諗咩同埋係好需要人陪
你呢一刻唔係要人指引你做啲乜 因為你都知點先係對自己最好 只係做唔到住 我明 所以自己想做乜就做乜 想廢想爛就廢爛 我散咗之後都做咗啲無諗過會做嘅嘢 包括紋身
我嗰陣都有搵朋友不過唔係齋呻反而係去聽人哋啲故仔多 幫自己多啲經歷 同叫做俾自己有人陪下
見你覆得咁快真係令我諗起嗰陣嘅自己 焦躁不安 好想識下女溝下女 好不安好徬徨 因為冇咗一條人生支柱 之後嘅嘢交俾時間就係而家嘅我了
我明白 過左一年多 我都放底左了。
只係間唔時會醒起
應該冇 我冇問落去
如果有,更會令我覺得ex 犯賤
我9年添啦 唔係散左都唔會上前線
唔會知而家班細路幾慘
但係事實上我仲係好愛佢 但又乜都做唔到
唯有次次出撚完去對住個block 左既whatsapp自言自語
多謝你巴打,平靜落黎會去睇
我同ex嘅best friend(巴打)都ok熟 果陣佢地啱啱一齊嘅時候ex突登同佢best friend叫佢千祈唔好同我講話佢地一齊左住 我心諗:點解唔可以俾我知 唔同你都覺得對我唔住?
知道
多謝你
睇到眼濕濕 巴打你要撐住呀 呢度有好多巴絲陪你 唔好做傻事
呢一刻講咩時間會沖淡一切都冇咩意思 道理個個都知 但又有邊個可以做得到呀
依家搵啲野轉移自己視線 等自己唔好咁focus 落呢件事度先啦
因為女仔對你死心死到一個點 可以一日內乜都del哂 幾多年既回憶都可以忘

巴打番唔到轉頭架啦
我明 我真係明 。。搵多d朋友食飯
做gym 上下興趣班搵專注野研究下
做運動心情會好好多
同朋友既朋友出下街 識多d朋友既朋友sss
交友app求奇搵個女仔傾下計
三四個月之後就開始唔記得
一年之後你睇番篇野覺得on9都唔定
time flies 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞