(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
其實我自己都決定左係黎緊2~3年,做到啲成績,做到比到佢安全感既工後,就會結婚,我連點求婚都諗好,戒指咩size都知道架啦
絲打希望你搵到真愛,起碼你知錯
我知架,件事之後我一直都咁係心入邊咁諗
但選擇原諒就要放低
點知
依家傷心係冇撚用, 你快快手發奮條女仲未咁快結婚,到時你仲有機

話唔定到時你搵到個更好既
好多人圍爐 共勉之
既然你咁有心,你講你有咩? line?
多謝你
知道啦多謝你
巴打 加油呀
我諗見到佢機會都幾大
住同一區
我出門返屋企都會經過佢條邨
不過今晚見到連登有愛
我會盡量唔亂諗野
多謝你巴打
而家佢可以好狠心
完全唔理你咁耐以嚟付出嘅嘢咁扔低你
但到你move on咗嘅時候佢又嚟搵翻你
到時你又做唔做到好似佢而家咁狠心?
我只係想講 你值得更好
唔好將自己最好嘅嘢比曬一個唔會去珍惜嘅人
好想聽佢真係真係真係老實咁講有冇
(雖然我地分之前我再三確認有冇,佢答冇
可能真係驚我做傻事,去打9隻狗公之類)
但好驚知道真係有之後我會爆
thank you 巴打
我明呀 我都愛得我個ex好深 當初佢話分手個日我都差啲跳樓 因為我嘅世界只有佢 我朋友開解我話好快會放低我都話呢世放唔低 希望樓主你收拾心情面對現實 揾樣野培養下興趣 對自己好啲 我當初分咗手一年我先捨得del曬啲相同對話 放過自己啦
充實下自己 chur下自己 我宜家揾到個對我好好又啱傾嘅男朋友了 相信你都得 加油
已fc 你係supper打手

加油啦,7年之後就無事,到時候係回憶就唔係痛苦
辛苦你了巴打
稍後我會追返
一齊加油
呢d女真係仲可以扮受害者真係cls
兄弟你節哀
不過唔好上熱門了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞