(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
好對唔住,真係太痛苦
冇辦法
就係矛盾一生個mv咁

死症
我同我男朋友都一齊左七年啦,雖然成日都嘈交,但真係分唔開。試過因為其他女人嘈,都feel到自己個頭綠綠地,但係最尾都一齊返。所以巴打你唔好太唔開心,如果佢愛你點都會搵返你,如果佢唔愛你無論點求佢佢都唔會返嚟,女人就係咁希望你可以盡快振作呀,不過應該冇乜可能,多啲搵朋友陪啦,雖然唔係長久嘅辦法,但一定會令自己好過啲。
一齊七年,被分手的絲路過
其實捱過就得,真係好辛苦好難捱,但會過去的,我用咗9個月先算係平伏到果種痛,所以真係只要頂過頭幾個月,就重生嫁啦
冇好既經濟基礎結完問題仲多
但估唔到佢突然變到咁急
雖然知佢一直想快啲
說不上愛別說謊 就一點喜歡
說不上恨別糾纏 別裝作感嘆
將一切都體諒 將一切都原諒
我嘗試找答案 而答案很簡單
簡單得很遺憾 因為成長
我們逼不得已要習慣

答案就係已經唔愛了
收到
痴線 酒店
經歷完太多話唔要就唔要你既仆街
就唔會再相信愛情
樓主加油
搵個愛你既人算啦
拍左五年幾拖分手,已放低,再搵到幸福

過來人經驗,一開始係會好崩潰好迷茫,做好多傻事去挽回都係正常既,唔會一時三刻就放得低。覺得啱就做啦,有時唔做過唔死心,不如做晒自己覺得應該要做既野,然後重新出發!

如果真係好迷茫唔知應該點做,就做多啲野增值自己,令自己都覺得自己有吸引力,先有機會吸引番佢/其他人,哩樣野係一定冇錯既。唔好死纏爛打,因為只會令自己顯得更醜,諗番轉頭都會覺得好羞恥

加油,雨過會天清
多謝你,一齊加油
多謝你先巴打
其實我覺得真係唔關錢事
I mean唔係你錢多定錢少
而係佢可能搵到個新嘅男人 而呢個男人俾佢嘅感覺係有將來 簡單啲來講即係佢溝到個條新仔多啲錢 而你個ex又對佢有feel 我覺得點都關果條仔事㗎啦
蔣麗芸都生存到,你都可以!
有諗過做最前線,反正都係,最後既條命不如用得抵啲
半年後應該好好多
希望到時香港已經光復
Seems that your ex has given up on you.
You need to take care and not giving up on yourself!
We are here for you if you want to talk and release.
多謝你絲打,希望你會一直幸福
唔想再多一個係咁
多謝你絲打
我知呀,而家太難接受所以先咁
無衝突嘅 24小時抗爭咩 返到屋企都係皮肉之軀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞