(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
手足
同你差唔多環境
I know that feel
其實我都feel 到佢9月個陣搵過好多人傾拎意見
雖然依個係我估啦,但如果係真,個啲教人打仔分妻既,希望有一日可以試返呢個滋味
傻撚咗啊你
呢啲人仲留黎做咩
咁對你仲話想一齊去台灣
一次綠帽仲唔夠咩
你應該覺得好運 發現到佢餐大話 無比佢呃
訓唔到
唔緊要,多謝你
先係下個月我生日黎一次,然後聖誕
好似我有個兄弟咁講,到時我更好既時候,選擇權就係我手上佢都係比女飛完

加油巴打
我緊係知
知道
記得係澳洲個陣 佢成日叫我買出奇蛋 屌
多謝你絲打

今次唔check
下次總會有第二樣野令你知道佢呃緊你
等佢出現
多謝你手足
咁樣諗係會開心啲既
多謝你巴打
真,做運動係真係會舒服啲
我都睇到喊
我都岩岩分
巴打同我一齊
一直keep 住gym 架 但依家唔想做了
加油,一齊頂住
雖然只有3個月貨仔
以前既佢唔係
而家唔知
唉,希望係同佢既一樣 唔係
都係啱啱上星期分手,一齊左兩年幾,大家都好中意大家。事源係女朋友啱啱fresh grad 之後有機會去外地翻intern幾個月,咁我就放手俾佢去啦。到接近佢準備翻黎既時間,佢覺得果面機遇較好而決定左留系果面發展,唔打算翻黎。嘈完一輪後,佢話long d好攰,同時唔想我等一個唔會翻黎既人,所以長痛不如短痛,被分手了。系依兩年幾既時間入面,我成個世界都係圍繞住佢,俾曬我最好既佢,依嫁分開左,突然間無左個人俾我分享,有咩事都無人可以講同陪,好唔習慣😭。
到琴日,系我追問既情況下佢先話主因係覺得我地性格不合,由一年前已經發覺但無講出黎,我即刻更加崩潰,每日都係覺得個世界好灰,唔想翻學,唔想做任何野,好頹,明明我已經好錫佢,佢有咩事第一時間會幫佢,已經認定左佢係最後一個。但佢依嫁連電話 message都唔聽唔覆,完全唔比機會我,仲叫我忘記佢,點解女人可以咁絕情。
我明呀巴打
習慣左有個人比你分享所有事
依家得返一個人係好痛苦
一齊加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞