(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
笑左一下就好喇

我當初被分手都係充滿不解,而家都唔會想回想起過程,有時仲會帶點恨,但呢一切都係生命必經之路,單身有單身既輕鬆既,時間一定會幫到你架

放心啊巴打,就算無女都仲有仔架
巴打,我地經歷嘅愛情唔一樣,但係同樣經歷緊分手呢個process。身邊個個人都叫我頹一陣就好啦,咁後生仲為佢咁傷心,真係傻豬仔嚟,第時諗翻起一定會後悔。今次係我第一次體會心碎,第一次咁愛呢一個人。同你一樣成日諗翻起以前同佢嘅經歷,一諗起就會喊。每晚最渴望係訓覺,清醒就好辛苦好心痛。
同你一樣都覺得變得幾好又點,佢都可能唔會翻嚟啦。而家你膚淺啲諗,我條件更好就可以遇到下一個。
點都好,你唔孤單啊巴打。
唔開心真係好撚難挨,好似死老豆咁sad,仲要無人可以幫到你。一定要靠自己。
你而家要做嘅係一定要比自己傷害飽,其他咩翻工食飯是9但做住先啦,仲係人就得。
跟住再諗點振啦,千其唔好逼自己同衝動去做啲無好處嘅事。
共勉之。
對唔住呀絲打 開左依個post
知道
依家望住佢同第二條女做同我做過嘅嘢 望住佢愛第二個女人 好煎熬
嗯嗯...果陣我係同班friend一齊咁啱食完野準備離開餐廳 咁啱就見到佢哋兩個拖住手係餐廳出面等緊位
家家有本難念的經,每個人都有唔同嘅煩惱,想講就講,冇所謂啦

專心抗爭後,好似冇咁多煩惱,因為場運動已經好撚煩
個女肯定會後悔
我係散左一年之後先發覺原來散個陣既2個星期我同班frd去野餐個陣
佢呃我同佢朋友食緊tea 原來個日已經溝左第2條仔
十年 巴打被分手

戒指買左有車有樓一句淡左照走
無咩好講 唯有繼續做好自己同祝福佢

番工讀書興趣班做運動塞爆自己時間表
時間會過得快好多
每個人都有唔同方法去渡過依個時期
你可以試下識下新朋友
等自己可以分下心咁
ching 加油
真係好難受。。。。我明 (攬攬
手足,如果自己問心無愧就move on 啦!你需要襯呢段可以獨自一人冇壓力底下放縱吓,如果唔想放縱,就不妨贈值一下自己,加油
我都睇過好多人分享,時間真係有用
但每個人用幾多時間都唔同
btw 多謝你
知道巴打
乖啦 快點抽離
其實令我好快放低嘅(唔係突登嘅)係因為擺左大部分時間係關心呢場運動上面 過下又一日。。。。
收到 絲打
攬返你
多謝巴打 要幸福
人地都唔珍惜你 何苦要折磨自己呢? 睇開啲啦,雖然呢一刻你會覺得好困難,但時間實真係可以沖淡一切 加油
On99自己錯仲可以調轉槍頭話返你 好彩你後生可以再來過 放心吧 俾啲時間自己啦 一定挨到過去嘅
我明架,我上黎都係想聽多啲大家點行出黎
同比巴絲屌醒,因為真係好痛苦
多謝你
4年 你點過
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞