(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
每晚都喊濕個枕頭,屋企多左啲啤酒
老母問咩事,因為我平時唔中意飲酒的
我答練酒量
算啦
又講到係性格唔岩
嫌呢樣個樣
一年之後其實發現根本係無縫接軌

以上我係講我自己

變咗就變咗
你幾努力都無用
一直以為就係佢 btw thank you
人會變架,就算一齊返佢都係會再背叛你
分手頭幾個月係辛苦
跑下步,搵返朋友,一定有下個愛你嘅人會出現
下次拍拖唔好再圍住一個人轉啦
多謝同恭喜你巴打
加油
雖然以我對佢以前既認識同佢講都唔係
但依家既佢已經陌生左
但點都係因為個狗公,加快左佢既決心絕情之類
點解啲女人可以咁狠心
巴打加油呀 冇你一齊咁耐但係情況差唔多
變咗就係變左
再多嘅都係藉口
如果條件唔好就應該會耐d...
一定會光復架!
但我就唔知了
信我,上到前線會完全唔得閒傷心每次去都會feel到腎上腺素急升,果陣先感覺到最自在既自己
thank you bro
巴打,我好認真咁睇曬你篇文,隔住文字都feel到你呢排真係好辛苦

呢段時間唔開心,甚至崩潰,就搵自己既朋友/兄弟盡情發洩,我相信你身邊仲有一班好好既兄弟陪伴住你,將你既情緒盡情發洩

相信我,未來有一個更值得你愛既女仔等緊你,下一個先會同你走更長既路

支持你
佢同我講做唔到情侶可以做朋友,
但問心,真係會再搵返大家咩
係我挽回多次之後
佢既絕情,完全ko 左我
btw 多謝你既鼓勵
你想放棄人生果陣,唔該你google下蔣麗芸,同佢比,你根本無資格去死!
我男朋友都有個七年既ex
望住你個po想像到佢當時幾咁唔捨得個ex
明白佢既,我開post 前都諗過好唔好開
我都同一齊五年嘅ex 分開咗3個月
開頭真係好辛苦
嗰陣啱啱轉咗份新工冇耐就同佢嗌大交
最終都係挽回唔到

同意時間係會沖淡 但一齊咁耐曾經認真又點會一朝一夕就放得低呢
我自己就決定咗離開吓香港行個圈俾自己休息吓諗清楚之後條路要點行
個個人方法唔同 希望ching 你搵到自己舒緩嘅方法
加油!
加油呀巴打
雖然我自己唔好得去邊
咁勵志嘅你個故事
除左加油 都係加油

短期內搵另一樣野去分散注意力
跑步又好 做gym又好 學樂器又好 睇漫畫 睇劇 學外語 做咩都好 令到自己忙到無得閒既時間

用左七年去習慣兩個人生活 要慢慢學返點樣一個人生活
你個名

下次唔會再圍住一個人轉啦
狠心到
加油巴打
呢一刻既我冇條件可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞