(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
好快無事。同frd出黎玩下
同初戀中學到畢業 到而加畢左業年幾都末可以完全放低 一開頭分手個時都好似你禁 覺得冇左佢唔得 但時間可以令你好過啲
多謝你巴打,因為我真係冇咩人可以搵了,兄弟們就會約出黎食飯飲酒,始終我想要有人秒應下,令到自己分心
真係好多謝你
我明 4年 已散
死都唔認有第三者,比我發現佢email有Agoda酒店記錄原因又係話唔夾,想自己一個

唉,我都想搵多d野做分散下注意力
加油,學其他巴絲打咁講,既然都block 左你
不過試下放低
巴打 加油 畀自己心靈休息一下
係佢唔珍惜⋯唔好後悔就得
真係要頹下,頹完就好了

利申:絲,八年感情用左兩個月放低
得架咋定得架喇

搵game打下都得
18-25 最青春果幾年比左你
男人既未準備好...有時真係令女人好灰心....7年...
我嗰陣都發現散咗之後自己原來冇晒女仔朋友咁滯(為咗佢) 然後再冇晒動力識女仔
可以搵我吹下水 呢段時間大家都需要搵下樹窿 唔好自己受晒
Tg:everglowingflower
唉巴打 女人變左心就挽救唔到
我老公係藍絲,而家想離婚呀屌
早d認清一個人,好過我而家咁
巴打
振作啊
睇到喊咗,打油巴打
我知講乜你都痛
因為我都經歷緊
但真係只有靠自己
狠心咬牙捱過就無事
政見唔同慘過食屎 價值觀唔同想知點結到婚
希望你快啲好返
當佢同男仔曖昧個一刻開始
呢個人已經唔值得你再留低

初時係會難捱啲
但會過的,加油巴打

利申:十年半分手
我其實都睇到喊左
我明你好唔捨得佢好愛佢想挽留佢..但timing....

利申 過來人 6年感情 用半年放低 出街玩多D好快無事
睇嚟呢到好多同路人,我都分咗2個星期左右。
同佢做咗7年朋友,但拍拖只有1年,被分手嘅時候我自己一個去緊旅行,當時我以為自己會返唔到香港,係當地睇唔開走去死你嘅感受,我明,我真係明。

好彩嗰時識搵朋友講,如果唔係就會諗唔開。呢段時間係難捱啲,搵下朋友陪,或者為香港出多啲力,分散下啲注意力,慢慢就會發覺你唔係只為一個人而活。

不過人地講咩都冇用,呢啲道理其實你都明,唔需要壓抑你自己情緒,想喊就喊,想頹就頹,想做咩就做咩,最緊要知道,當你有需要時,身邊總會有人撐住你,傍住你
你條友仔係時候學習投資落自已身上 唔係女人
樓主 留低你TG?
明顯啦
信我 過左一年之後都係好難放低
身同感受
對唔住,勾起你嘅傷心事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞