(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
統神
個晚我係未唔應該留係民宿,應該出去識女
冇咁既膽量
多謝你巴打
手足 認真講 九成係因為第個男仔 我都經歷過 一直放唔低直到我遇到現任 加油
係度見到好多咁好心互相鼓勵嘅留言真係不禁令我會心微笑, 發現香港人平時表面好似好冷莫, 但其實都可以好有愛
一路睇你篇文一路都feel到你嘅痛苦, 樓主要move on吖, 你一定可以搵到個令你放得低佢嘅人
雖然佢話唔關個男仔事,但我心入邊都知佢咁講
只係唔想我再傷多一錢重
多謝你
講多樣
偷食基本上係性格使然
你比幾多時間佢都唔會改倒,只會越來越收埋玩
每次捉到嘅藉口都獲獲新鮮獲獲金
我一早都有講過你想再選擇嘅冇問題,開聲嘅我都仲可以好來好去
但瞞住我玩就係道德問題
今晚真係見證連登有愛,
好多謝咁多位巴絲打既故事同鼓勵

知道啦巴打
竟然睇到流馬尿
巴打要振作呀!慢慢嚟啦!你得既!
一齊兩,三年都要用八,九個月忘記
唔敢想像七年
但對方一次不忠百次不容
過下時日你會叮一聲遇到岩既人
巴打,要撐住呀
我都知有一就有二,
就算佢同繼續,
我真係信佢,
到佢有一日又比我feel 到唔對路,
我地都只會再一次鬧交
多謝你鼓勵巴打
多謝你
多謝你,我會撐住
巴打加油
過來人,長過樓主七年

同你經歷好似,
一樣係佢覺得我唔嗲唔吊,安於現狀,
傷得最重係唔係最後分手,
而係分手後佢意外走埋,
到宜家我仲會自己呃自己,佢仲係我女友黎

我去到邊都會諗起同佢以前去過呢個位,做過乜
我唔會自殺,但我覺得成個人都空白左
依家你可能好傷心,仲會發夢夢到佢,仲一齊緊好開心,點知訓醒身邊已經係無人係到,去同佢去過嘅地方都會諗起佢
但呢種感覺會慢慢淡

一年到啦,你就會好返
仲會搵到秘第二個真心對你嘅人

呢排搵d其他野做啦,唔好比自己一個亂諗野,咁會快d 好
見你咁夜都訓唔到
我個時一齊左2,3年
佢前一晚仲同我訓
第二晚就訓緊第二個
我當時即刻執嘢走就block佢所有野
我書又冇心機讀,頹廢左好耐
keep住就黎半年覺得自己冇可能再愛人
都冇可能再有人愛
仲諗洗唔洗去speed dating
就係第二日就遇到下一個
所以只要你肯捱過個時間
你都可以,但要幾耐冇人會知
真係只可以靠自己
屌 冇撚用
啱 所以算撚數把啦
7年.. 我完全感受到你心中果種心痛同痛苦,一路睇你既文一路心痛
分左手有無熄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞