(長文慎入)一齊七年 分手一個星期 每一刻都好難受

1001 回覆
662 Like 52 Dislike
我會架啦
我都好明白因為都係啱啱被分手
知道
臭雞
知道絲打
thank you
多謝你睇晒
時間係最好既解藥
趁呢段時間搵下自己既興趣
巴打 我冇拍左你咁耐
我都係發現左一次 我信佢會改
到三個月前佢直接帽埋我 分手就同隻狗一齊

呢三個月我絕對係冇放低到 但係我用左好多時間去做自己一路冇做嘅事 最基本可能gym呀影相 我以為可以好好放低

但係經過近排咁多生生死死 每次都唔知會唔會死嘅時候 我都有揾返佢 我驚後悔冇講一d説話

但係我已經好肯定 我地冇可能再返去以前

無錯 我地會好唔甘心 點解我地做個好人 對佢好 反而要咁辛苦 但係巴打請你好好諗下自己 或者我地就係因為人生有咁嘅缺陷 先會成長 變得更好

Sorry打左好多野 最後希望我地大家都可以遇到真正愛惜我地互相愛慕嘅人
多謝巴打留左一口
我知道架
我都明白係會令我成長
好掙扎 成日諗係咪應該比多次機會佢
但又會諗已經比左好多次機會
加上 對方唔覺得自己有錯 都無要求我比機會
直接話 你決定左啦嘛 咁我無野好講 就走左
越諗越覺得自己太卑微
祝福你呀巴打,唔好做我做過既蠢行為
中意佢認定佢就要計劃未來
當然唔好淨係你付出
多謝你
講真 香港咩時勢啊? 唔好講而家發生嘅事啦 當你fg出到黎都係得萬零蚊人工嘅時候 結婚要洗咁大筆錢 話拎到就拎架喇咩? 25歲咋 25歲想結婚除非你自己本身屋企條件唔差同埋搵嘅人工唔低得去邊啦 唔係嘅話25歲結婚想大搞都冇乜可能
變左心就係變左心 話咩等到心灰意冷嘅都只係藉口 想要新鮮感就係真嘅 佢注定唔會陪到你一世 巴打你傷心過後要重新振作
我個時日日對住個窗尖叫
晚晚個枕頭都濕晒
每日起身就諗住點死
有次真係差啲跳咗落去
用咗一年半時間先叫走返出嚟
都有再拍拖但有突然諗起都仲會有一刻心痛

就算以後你會再拍拖
個個人嘅一啲習慣
一世都會有個影子係到咁😞

加油巴打
時間會沖淡一切 巴打加油 下個會更好
知道
真係可能依一刻唔發現
最後可能更傷既情況出現去講分手
知道 多謝你
我同你講啦, 你預佢同個男搞左。但老實講個男既唔係重點,個重點係一個女人會俾其他人掂得。佢已經唔愛你,所有藉口都係假。有其他人出現都係假,個重點係佢唔再愛你。 你同佢之間已經無左愛啦,條件唔係最重要果樣。
可惜自己唔叻仔又唔努力
明架,多謝你
真心 我同你差唔多 一齊六年
岩岩去完日本返黎 岩岩開心慶祝埋生日
正日當晚突然話想分開下
到而家一句野都冇講過
我都明有朋友分散下注意力就冇咩野
夜晚一個人靜落黎就會不自覺咁諗起同佢既回憶
跟住發現佢已經唔係身邊 個種感覺真係會好灰
多謝你睇晒,知道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞