買電視換電視集中討論區(6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
如果49吋黎計,巴打們會揀x8500g定x8000g?
49寸 一萬數樓下 最好係咪x9000g 同q70r
有無巴打對呢部機有心得 唔該
49吋應該買邊部?
9000g
有人推介過Samsung, 不過巴打可以去rtings對比下
budget?
通常都係sony或者Samsung揀
如果仲搵到Panasonic fx800h, 五千蚊係抵屌既
想問下 40K budget, 想買65" , LG 定SONY 好
LG, SONY可以去rtings睇review
但LG保養...........
呢個價位可以望埋PAN記65GZ2000H
49" 嘅三星機差啲
有時同款55"或以上係100hz但49"得50hz
有筆直就上x85g甚至x90g
三部機嘅詳細review可以睇返rtings
X9000g 係咪同x9500g 啲spec一模一樣?
95行X1 Ultimate, 2.5gb ram
90就X1 Extreme, 2gb ram
喇叭分別應該唔大,另外可以加soundbar之類
即係9000g 同9000f 係一樣?

驚9000g 中伏
9000F係上年款, 同埋都唔知仲有無貨
直接買9000G啦, price都係8250
去埋av life格價
用開LG ,依家諗緊係咪可以買返LG。
SONY 唔係唔好,但PANEL 都係LG 提供,所以我應該冇得選擇
買左55gx880h
等收貨 想問下有冇tune 色教學推介
同埋想問下 外國版型號係咩
Av life 應該同broadway,fortress 果啲差唔多價,如果同細鋪差唔多又可以做分期就av life 買
Rtings 得 X900F 嘅setting冇X900G? 係咪跟X900F咁set就得?
我就係AV LIFE 買左部電視, 計晒所有野平過係PRICE 買
無留意呢到有位巴打GX880H 奶左野咩?
點解咁勇仲去買

搵日去AV LIFE睇下先
Full pay 再平D
啱啱去完AV LIFE問部X9000G要9980送$1500 coupon...掛牆俾多$980
佢屌來屌去都係屌個遙控制 同埋如果真係壞實換比佢 又聽唔到佢屌部電視本身
有冇得唔要COUPON架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞