買電視換電視集中討論區(6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
oled
流到咁嘅你個網
oled嚟
睇rtings啦
權威嚟
自己裝app 解決到
佢指POST76呢個PAGE
airscreen
homewkit好似冇
唔太用app
印度網,仲要寫埋43X80G有Acoustic Surface Audio+
話唔埋印度版X80G真係OLED
我都想知
呢3部好難揀
呢個真係唔清楚
Motionflow有時唔開仲好
我個Motionflow開咗
睇netflix啲字幕多咗好多殘影
用緊x9000e(x9000f/g嘅上一代)
No D engine差啲啲,但 Ram cpu spec一樣
唔知道問呢到啱唔啱
我想買sony 49吋9000g然後駁電腦睇片
我想問如果我係電視開左Motionflow既話
係咪就唔洗係電腦用SVP/FM 補幀
呢個真係唔清楚
Motionflow有時唔開仲好
我個Motionflow開咗
睇netflix啲字幕多咗好多殘影
用緊x9000e(x9000f/g嘅上一代)
No Dv engine差啲啲,但 Ram cpu spec一樣
部G880X送左黎,但竟然壞REMOTE,嘔電...
最慘就係用部機o個幾粒掣根本set唔到wifi(=用唔到remote app),焗你要等佢換返個remote...
咁撚大單!?
邊度買
中原...不過remote應該唔關佢事而係信興事...
直接用lan網速應該最快
但係remote app要你同電視都要用同一個ssid...似乎唔支援lan
call中原/信興睇吓有冇得換
換就一定要換tim啦(信興個師傅已經mark低左),但唔知要等到幾時咁解...
應該支援
係睇ip address 唔係ssid
local必定一樣
wifi wlan 其實咪又係lan
打上信興,結論係都要等師傅報告完先安排換...

想爆粗...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞