買電視換電視集中討論區(6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
罪大連個airplay 2都隨時要下年先有
55A9G官網寫會有就算
apps仲可以靠an/apple tv盒解決
到時你寧願換過部 好過
可能巳經有突破性發展
price 度買有無送空氣清新機?
我係台灣forum見到有人話WL850有前傾問題,同埋WL850要加錢,薄果少少唔化算
部samsung淨著紅燈但開唔著係咪可以換機
萬幾蚊既budget, panasonic gx880h, samsung q70 & sony x9000g 65吋,

邊部最好?睇電影多
因為850係可動設計,但估唔到會前傾
65"冇x90
筆直夠就上x95好過gx880,泡菜冇留意
8k電影
rtings q70應該同x950差唔多
不過冇Dv但有hdr10+
睇戲應該DV支援好啲
又係40”?邊度買?
好少地方有賣。。。
呢樣就無了 淨機
panasonic gz2000

76有人開左箱.
係咪要x80打後先有
x70冇
想用airplay
係啊
兇宅 4k 鬆d
Pana shop 5k
price.com 應該仲平
我係兇宅買等左差唔多成個月先有貨
係囉。因為netflix support dv and da

但x9500g 65吋貴好多
55吋或以上 先有
唔知道問呢到啱唔啱
我想買sony 49吋9000g然後駁電腦睇片
我想問如果我係電視開左Motionflow既話
係咪就唔洗係電腦用SVP/FM 補幀
49 吋無啊 55吋或以上先有
x80都冇
55x850g或以上
76吋?
65寸
新手弱弱一問

想買43"罪大惡極
X75F 同 X80G比較
https://www.sony.com.hk/zh/electronics/tv/t/televisions?view=compare
上官網睇,舊d既X75F貴d,又無TRILUMINOS™ Display,
係咪因為Ultra HD既關係? X80G係4K超高清
但再睇呢個網
https://www.gizbot.com/smart-tv/compare/sony-bravia-x75f-led-android-tv-kd-43x7500f-108cm-43-inch-uhd-hdr-vs-sony-bravia-x80g-led-android-tv-kd-43x8000g-108-cm-43-inch-uhd-hdr/
佢又話X80G有UHD同埋OLED,X75F得LED

即係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞