買電視換電視集中討論區(6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
9000G 好似冇55"
你要55咁冇了
要9500G Pana gx880h ***q70r x8500g
除咗Pana詳情睇rtings評測
Panan可睇youtube評測
55”黎講其實X9500G同A9F分別大唔大?
普通睇電視 間唔中睇戲打PS4
rtings幫到你,兩隻都有review
OLED睇戲用好好多但打機就未必好過LED
唔知邊度買x90平d呢
打算買2部 一部要掛牆
見到Pana GX880H 平過 9500G 2000幾
可以考慮
早前問過東港城個間,x9500g點計都貴過price
好似都係~HKD12000?
要有AirPlay 43吋 三星ru7100係咪最抵屌選擇?
正常
如果同細店一樣價,啲細店執得啦
呢度都有個巴打壞remote
同一個人黎?
應該就係前面位巴打,一樣中原買
差唔多價咁我屌Sony算喇
舉手,係我黎

聽日黎睇,如果要科水我要同中原講下數(因為係佢揾人幫我上架,俾錢架sosad)
各位巴打,我想買55, 但見你地好少提Samsung,Sony 就好多,如果以15000 筆直以下黎講,係唔係Samsung OLED比Sony LED好 ? 定係直上A9F?

掙扎緊邊部55好

55A9F HK$17,800-23,500
55X9500G HK$11,500-15,300
QA55Q70R HK$10,420-15,090
QA55Q80R HK$14,180-19,960
呢度冇乜人對泡菜機有好感
Samsung冇OLED 得Qled即咪又係led
不過q80/90做到表現比較接近OLED
Rtings 有深入評測
要比x9500好比碼q80r
q70最多同x950同級
Oled始終表現最好 只係驚有烙印問題
睇戲多又唔怕燒印就a9f,清貨價抵玩,個內置喇叭亦好啲
a9f唔錯
先唔該哂咁多位巴打,A9F permanent burn-in 得1分...
除左呢樣,其他都唔錯

問左有1間賣行貨17900
price個間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞