買電視換電視集中討論區(6)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Sideload launcher 顯示你用apk 裝左既app
File commander 用黎裝apk
Play store 巳經有

全部 自己裝了 都可用的
同埋 推薦 加返個滑鼠 用遙控操控滑鼠有排先去到你想去果個位 我直接用個Usb cheap cheap mouse 都得
今年機spec其實未肯定晒 x9500g睇過cap圖就肯定>2gb ram
上網有見到話x9500g係3gb ram但app可用就唔夠2.5gb
kodi/ plex 用黎播電腦嘅片(必裝)
檔案管理/sideloader(上面都有巴打提及)
大陸app狗也不屌
x9000e 用家表示
Remote control上有個Audio按鈕
供選擇聲道
有冇人係av outlet買過機
想買部sony x8500g 43吋 係唔係一樣有sony保養?
*** ua49nu7100 同LG 49um7400
應該買邊部?
P記GZ1000H Sogo賣27XXX, 抵唔抵
Samsung 43"RU7080 vs LG 43"UM7400 邊部好? 兩部似係用到Google Play
google play MOVIE 啊
打漏movie, 我想用黎睇Google電影
rtings ru7100 vs um7400 (冇7080嘅評分)
Lg高分少少 不過*** va panel睇戲黑位好啲
大家movie都係6.3
Thanks 師兄,我應該考慮Samsung,可以支援埋Apple TV App。知唔知RU7080同7100有咩分別?
好似只係腳架唔同,規格一樣
屌 我又係呢個型號今日壞bootloop
使咪郁得好多? 平咪nb c1t
貴就p4
再唔係用f425
點解唔買7400?
有magic remote同錄影
多謝提醒!! 咁應該會買7400 50"
唔明點解得sony整?其他品牌係咪傻左?個個識跑就唔記得最基本野係慢行?
有冇人買咗Sony X8500G呀?
質素如何?
我鍾意佢可以Apple Airplay 2
請爬吓文 唔該
上面我有講佢嘅缺點
Sony電視機,42吋,尋日開始不停reboot,開到機,右下角綠色電源燈同底下sony logo仲著,開左隔幾秒就自動reboot,機背每次reboot都有細細嘅“噠”一聲,想問仲有無得救,如果壞得嚴重,維修太貴就平平地買過部新野算。謝謝求教

reboot片段
http://sendvid.com/0ihdajik?secret=d8068f12-27af-462e-a00f-218632129746

http://sendvid.com/elvvymdr?secret=f71a8e75-48db-4e4a-b696-1efb49b16f17
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞