不規則分享 | 化妝品 + 護膚 33

1001 回覆
52 Like 8 Dislike
一pack七塊同一盒抽出黎好似紙巾盒咁都有買過
但抽出黎果個包裝用到後期會覺得佢乾左
所以買一pack七塊好啲
但YSL唇膏唔好用
假潤 又易起死皮 除非咀唇妝態好好
係仲以為你買獨立一塊塊個啲
agger 雖然睇落大體啲 但一啲都唔好用
睇吓對象幾大囉 妹妹仔送ysl可以呃吓嘅
上面有絲打話個面膜好正 但係去lookfantastic睇comment又有人話用完無分別
好苦惱啊
想問下有冇平facial推介 因為仲係學生 想平平地 只係想做一般護理清潔
有冇絲打用過su:m37 尤其皇牌嗰set
點睇
b5同b3掂到面同手上既油脂汗水就會起擦膠碎 用化妝棉搽就唔會有呢個問題
有無人想夾sf? 預5-6個人一齊夾 可以payme https://t.me/Laalalaaa
曱甴名:蔡寶海 Chua Po Hoi
曱甴隊編號:12449
老豆搵仔編號:#A848
電話號碼:9042 1272
地址:小西灣藍灣半島8座56/F G室
身分證:V097593(1)
email: cphoi@hotmail.com
生日日期:
伴侶: Elize Law
仔女:
父:
母:
家姐:
中學:恆商
大學:香港大學E&F
Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=632200307
Instagram:
TG:
出沒地點及生活習慣: 現租住太古城
威水史: 機場特警,老婆銅鑼灣開美容院 Nano Beauty

Blacklist Nano Beauty
有冇絲聽過或者用過台灣brand叫蕾舒翠?
台灣旅行嘅時候買咗,用落感覺唔錯,但喺香港真無冇聽到有人用
直頭係人血饅頭啦
成日借示威者名義做生意
同埋d料之前有人講過話用鄰國料架
本身係油眼皮 用過kiss me, one day tattoo, moteliner, mistine都會暈染
冇幾耐臥蠶位就會黑黑地一片
平時已經有用眼影打底
所以想問下絲打們可唔可以推介下眼線液
Thanks
試下dup
大陸好多店
好耐之前去過
好hard sell
clio
我都係用油眼, LOVE LINER我完全OK
不過其實畫完上少少碎粉係眼到會無咁易甩
有呀,我係台灣買,性價比高
仲有無呀
Etude house oh my eyeline $38

利申 試左十支眼線 先得依支唔會化
依隻我都唔得
同埋依支勁快乾 係用一陣畫唔出嘅乾
3ce有無咩好用 見而家折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞